02OCT2019  NIEUWE SAMENSTELLING FORTUNA SITTARD ESPORTS TEAM

Marc Groenland zal per direct het Esports team van Fortuna Sittard versterken. Hij vervangt daarmee Renzo Oemrawsingh die op zijn beurt aan de slag gaat bij Vitesse. Groenland zal een duo gaan vormen met de reeds aanwezige Diaro Smith.

Het afgelopen seizoen kwam Fortuna Sittard voor het eerst uit in de Edivisie. In deze competitie nemen Esporters van alle 18 Eredivisieclubs het digitaal tegen elkaar op in de game FIFA. Renzo Oemrawsingh verdedigde in het debuutseizoen de clubkleuren van Fortuna Sittard en deed dat naar behoren. Zijn prestaties hebben er toe geleid dat hij nu de overstap maakt naar het Esportsteam van Vitesse.

Marc Groenland
De vrijgekomen positie in de Edivisie zal dit seizoen worden bekleed door de 17-jarige Marc Groenland. Groenland staat te boek als talent en traint onder de professionele begeleiding van partner ECV Esports. Hij zal dit jaar debuteren in de Edivisie en zich verder richten op diverse toernooien en activiteiten.

Groenland zal een duo vormen met de sinds vorig seizoen actieve Esporter Diaro Smith. Smith zal zich met name richten op maatschappelijke activiteiten rondom Esports en Fortuna Sittard en is als gastheer te vinden in de Holbox Esportsroom tijdens wedstrijddagen.

Het nieuwe Edivisie seizoen start medio oktober. Wil jij niets missen? Blijf dan op de hoogte middels het Instagram account: Fortuna Sittard Esports.

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS