04JUN2018  NIEUWE AANWINST VOOR COMMERCIËLE AFDELING: JESSE SMEDTS

Sinds vandaag kan de commerciële afdeling van Fortuna Sittard rekenen op de diensten van Jesse Smedts. Op de afdeling werken met de komst van de 24-jarige Weertenaar nu drie personen. Smedts zal zich met name bezig houden met bestaande relaties en het activeren van nieuwe klanten in Midden-Limburg. Daarnaast ondersteunt hij zijn marketing-collega.

Groot potentieel
Smedts is geen vreemde voor de voetbalwereld. Tijdens zijn hbo-opleiding SPECO (sportmarketing en -management) liep hij stage bij PSV en Voetbal International. Direct na zijn opleiding kon hij bij Voetbal International aan de slag als campagne marketeer. “Bij VI had ik vele contacten in de voetbalwereld en met de verschillende clubs in de Eredivisie en Jupiler League", stelt Smedts. “Zo heb ik van dichtbij kunnen zien hoe Fortuna zich de laatste tijd heeft ontwikkelt en hoeveel potentie deze club heeft op sportief én commercieel vlak. De situatie waarin de club nu verkeert is echt uniek! Ik heb het volste vertrouwen in het elftal en in de clubleiding. Daarom ben ik ervan overtuigd dat het niet bij één jaartje Eredivisie blijft en dat we ook op commercieel vlak nog vele successen gaan vieren de komende tijd.”

Trots en ambitieus
Smedts is trots dat hij deel uit mag maken van het proces dat Fortuna nu doormaakt en draagt daar, ambitieus als hij is, heel graag zijn steentje aan bij. “Voor mij is Fortuna Sittard zondermeer de  mooiste club van Limburg. Ik ga dan ook voor de volle honderd procent voor deze prachtclub! Zakelijk Limburg zal dus nog van mij en mijn collega’s gaan horen de komende tijd”, aldus de goedlachse Weertenaar. “En voor wie niet kan wachten om onderdeel van de Fortuna-familie te worden, neem gerust alvast contact met me op via LinkedIn (https://bit.ly/2xFQDj9). Dan maak ik graag een afspraak om de vele zakelijke mogelijkheden te bespreken!”

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SUN 04
08
AZ - Fortuna Sittard
SUN 11
08
Fortuna Sittard - Heracles Almelo
SUN 18
08
Fortuna Sittard - Willem II
SAT 31
08
sc Heerenveen - Fortuna Sittard
SUN 15
09
Fortuna Sittard - FC Twente
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X