04JUN2018  NIEUWE AANWINST VOOR COMMERCIËLE AFDELING: JESSE SMEDTS

Sinds vandaag kan de commerciële afdeling van Fortuna Sittard rekenen op de diensten van Jesse Smedts. Op de afdeling werken met de komst van de 24-jarige Weertenaar nu drie personen. Smedts zal zich met name bezig houden met bestaande relaties en het activeren van nieuwe klanten in Midden-Limburg. Daarnaast ondersteunt hij zijn marketing-collega.

Groot potentieel
Smedts is geen vreemde voor de voetbalwereld. Tijdens zijn hbo-opleiding SPECO (sportmarketing en -management) liep hij stage bij PSV en Voetbal International. Direct na zijn opleiding kon hij bij Voetbal International aan de slag als campagne marketeer. “Bij VI had ik vele contacten in de voetbalwereld en met de verschillende clubs in de Eredivisie en Jupiler League", stelt Smedts. “Zo heb ik van dichtbij kunnen zien hoe Fortuna zich de laatste tijd heeft ontwikkelt en hoeveel potentie deze club heeft op sportief én commercieel vlak. De situatie waarin de club nu verkeert is echt uniek! Ik heb het volste vertrouwen in het elftal en in de clubleiding. Daarom ben ik ervan overtuigd dat het niet bij één jaartje Eredivisie blijft en dat we ook op commercieel vlak nog vele successen gaan vieren de komende tijd.”

Trots en ambitieus
Smedts is trots dat hij deel uit mag maken van het proces dat Fortuna nu doormaakt en draagt daar, ambitieus als hij is, heel graag zijn steentje aan bij. “Voor mij is Fortuna Sittard zondermeer de  mooiste club van Limburg. Ik ga dan ook voor de volle honderd procent voor deze prachtclub! Zakelijk Limburg zal dus nog van mij en mijn collega’s gaan horen de komende tijd”, aldus de goedlachse Weertenaar. “En voor wie niet kan wachten om onderdeel van de Fortuna-familie te worden, neem gerust alvast contact met me op via LinkedIn (https://bit.ly/2xFQDj9). Dan maak ik graag een afspraak om de vele zakelijke mogelijkheden te bespreken!”

@FORTUNASITTARD
  • De arbitrage tegen Feyenoord: 1️⃣ Manschot 🚩 Bluemink 🚩 Langkamp 4️⃣ Pérez 📺 Gözübüyük en Hoekstra #️⃣ #SamenNaoVeure #FEYFOR
    11-dec-2018
  • 🆕 | KOOP NU JOUW HALVE SEIZOENKAART! 🎁 Bestel nog vóór 18 december jouw halve seizoenkaart en kom gratis naar…
    11-dec-2018
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 16
12
Feyenoord - Fortuna Sittard
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
8. sc Heerenveen 15 20
9. VVV-Venlo 15 20
10. Fortuna Sittard 15 16
11. Willem II 15 16
12. ADO Den Haag 15 16
13. Excelsior 15 16
14. FC Groningen 15 14
15. PEC Zwolle 15 14
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS