21MAR2019  NETWERKEN TIJDENS QUIZZZIT BUSINESS EVENT GROOT SUCCES

Kennis, strijd, netwerken, een informele sfeer en vele lachsalvo’s. Dat waren een aantal van de ingrediënten van het meer dan geslaagde QUIZzzIT Business Event dat Fortuna Sittard gisteravond organiseerde voor zijn sponsoren. De meer dan 75 deelnemers maakten de avond tot een groot succes.

In de business ruimte van het Fortuna Sittard Stadion gingen sponsoren, Fortuna-spelers, stafleden en medewerkers van Fortuna Sittard de strijd met elkaar aan tijdens de kennisquiz van QUIZzzIT met vragen over verschillende onderwerpen. Met behulp van elektronische stemkastjes namen maar liefst 24 teams het tegen elkaar op in hun jacht op één van de drie hoofdprijzen. De behendige quizmaster van QUIZzzIT kreeg de lachers daarbij regelmatig op zijn hand.

Organisator Jesse Smedts kijkt namens Fortuna Sittard tevreden terug op het evenement: “Het doel van avonden zoals het QUIZzzIT Business Event is om onze sponsoren de mogelijkheid te bieden om met elkaar te netwerken. Gezien de reacties die we mochten ontvangen zijn we daarin zeker geslaagd. Het was informeel, ongedwongen en er werd veel gelachen. Sponsoren die elkaar nog niet eerder kenden raakten tijdens en na de quiz met elkaar aan de praat. Dat is exact wat we wilden bereiken met deze avond: zakelijke meerwaarde creëren voor onze sponsoren. Een woord van dank aan QUIZzzIT is overigens wel op zijn plaats. Dankzij hun professionele aanpak liep de avond voor iedereen op rolletjes. Ze zijn duidelijk niet voor niets de grootste aanbieder van quizzen in Nederland”.

Arjan Lamers van Bernard Herenmode, de officiële kledingleverancier voor selectie en technische staf, bezocht het QUIZzzIT Business Event samen met zijn partner en mede-eigenaar Severine Lamers. Hij onderschrijft de woorden van Jesse Smedts: “Ook tijdens dit ongedwongen business event heb ik weer nieuwe contacten op kunnen doen. Zo ontstaat kruisbestuiving die voor ons als ondernemers ontzettend waardevol is. Dit soort events én het sponsorschap bij Fortuna Sittard hebben ons al zoveel zakelijk profijt opgeleverd dat wij onze investering al ruimschoots hebben terugverdiend. Ik kan het iedere ondernemer aanraden om sponsor te worden bij Fortuna”.

Wilt u ook sponsor worden bij Fortuna Sittard, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze afdeling Commercie via 046-4113440 of stuur een e-mail naar commercie@fortunasittard.nl. We maken dan graag een afspraak met u om de vele mogelijkheden te bespreken.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS