21OCT2018  MISURA SARTORIA EN SCHOLS SCHOENMODE STEKEN FORTUNA SITTARD IN HET NIEUW

Het bestuur, de directie en de medewerkers van Fortuna Sittard zijn vandaag volledig in het nieuw gestoken. Nieuwbakken kledingsponsor Misura Sartoria leverde prachtige maatkostuums met subtiele Fortuna-details. Schols Schoenmode, sinds jaar en dag schoenenleverancier van de club, wist wederom te verrassen met een stijlvolle bijpassende schoen. Dankzij onze kleding- en schoensponsor komt elke vertegenwoordiger van de club op wedstrijddagen nu herkenbaar en representatief voor de dag.

Volgens algemeen directeur Ivo Pfennings sluit ook deze ontwikkeling prima aan bij de stappen die de club op dit moment maakt. “Dat we vanaf nu allemaal hetzelfde dragen op wedstrijddagen draagt bij aan de professionele uitstraling van de club als geheel. Niet alleen onze bestuurders, maar ook onze medewerkers en het directieteam zijn nu voor iedereen direct herkenbaar. En ik moet bekennen dat ik de pakken echt prachtig vind. Je merkt en voelt aan alles dat het van zeer hoge kwaliteit is. Datzelfde geldt voor de schoenen. Die zijn niet alleen mooi om te zien, maar ze zitten ook als gegoten.”

Misura Sartoria
Misura Sartoria creëert, voor zowel man als vrouw, tot in detail uitgewerkte maatkleding, passend bij de persoonlijkheid van de drager. Dat doen zij vanuit hun vestigingen in Rotterdam en Amersfoort. Hun authentieke vakmanschap is te herkennen in de gebruikte materialen, hun werkwijze, het gedegen advies en hun passie voor het ambacht.

Voor eigenaar Jimmy Karaaslan zijn respect, traditie en groei dé kernwoorden voor de samenwerking met Fortuna Sittard. “Zo’n half jaar geleden kwam ik in contact met voorzitter Isitan Gün. Uit onze gesprekken groeide een wederzijds respect voor elkaars werk. Als ik zie wat hij heeft bereikt met Fortuna Sittard, dan kan ik daar alleen maar mijn pet voor afnemen. Een club met zo’n rijke geschiedenis en traditie hoort op het hoogte niveau thuis. Ik vind het dan ook geweldig dat ik aan dat succes nu mijn steentje bij mag dragen. Net als Fortuna willen ook wij groeien. We hebben al vele klanten uit het Zuiden des lands, maar deze samenwerking slaat een prima brug om nog meer voet aan de grond te krijgen in Limburg en om onze naamsbekendheid verder te vergroten.”

Schols Schoenmode
Hij is niet alleen groot Fortuna-fan en mede-oprichter van het Fortuna Sittard Museum, maar ook sinds vele jaren de trouwe schoensponsor van onze club: Peter Schols. Zijn zaak in Maasbracht is al ruim 25 jaar een begrip in de regio. Niet voor niets is hij eerder dit jaar verkozen tot 1 van de 50 beste schoenzaken van heel Nederland.

“Eerder dit seizoen mocht ik de spelers al van Hinson sneakers voorzien en de staf van een chique schoen van het Nederlandse merk Jenszen. Bij de prachtige kostuums van Misura horen natuurlijk de stijlvolle schoenen van Jenszen. En al zeg ik het zelf, de combinatie is prachtig en maakt het helemaal af!”, laat Peter Schols weten.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. FC Groningen 10 13
12. FC Twente 10 12
13. PEC Zwolle 10 10
14. FC Emmen 10 10
15. VVV-Venlo 10 9
16. ADO Den Haag 10 6
17. Fortuna Sittard 10 6
18. RKC Waalwijk 10 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS