21OKT2018  MISURA SARTORIA EN SCHOLS SCHOENMODE STEKEN FORTUNA SITTARD IN HET NIEUW

Het bestuur, de directie en de medewerkers van Fortuna Sittard zijn vandaag volledig in het nieuw gestoken. Nieuwbakken kledingsponsor Misura Sartoria leverde prachtige maatkostuums met subtiele Fortuna-details. Schols Schoenmode, sinds jaar en dag schoenenleverancier van de club, wist wederom te verrassen met een stijlvolle bijpassende schoen. Dankzij onze kleding- en schoensponsor komt elke vertegenwoordiger van de club op wedstrijddagen nu herkenbaar en representatief voor de dag.

Volgens algemeen directeur Ivo Pfennings sluit ook deze ontwikkeling prima aan bij de stappen die de club op dit moment maakt. “Dat we vanaf nu allemaal hetzelfde dragen op wedstrijddagen draagt bij aan de professionele uitstraling van de club als geheel. Niet alleen onze bestuurders, maar ook onze medewerkers en het directieteam zijn nu voor iedereen direct herkenbaar. En ik moet bekennen dat ik de pakken echt prachtig vind. Je merkt en voelt aan alles dat het van zeer hoge kwaliteit is. Datzelfde geldt voor de schoenen. Die zijn niet alleen mooi om te zien, maar ze zitten ook als gegoten.”

Misura Sartoria
Misura Sartoria creëert, voor zowel man als vrouw, tot in detail uitgewerkte maatkleding, passend bij de persoonlijkheid van de drager. Dat doen zij vanuit hun vestigingen in Rotterdam en Amersfoort. Hun authentieke vakmanschap is te herkennen in de gebruikte materialen, hun werkwijze, het gedegen advies en hun passie voor het ambacht.

Voor eigenaar Jimmy Karaaslan zijn respect, traditie en groei dé kernwoorden voor de samenwerking met Fortuna Sittard. “Zo’n half jaar geleden kwam ik in contact met voorzitter Isitan Gün. Uit onze gesprekken groeide een wederzijds respect voor elkaars werk. Als ik zie wat hij heeft bereikt met Fortuna Sittard, dan kan ik daar alleen maar mijn pet voor afnemen. Een club met zo’n rijke geschiedenis en traditie hoort op het hoogte niveau thuis. Ik vind het dan ook geweldig dat ik aan dat succes nu mijn steentje bij mag dragen. Net als Fortuna willen ook wij groeien. We hebben al vele klanten uit het Zuiden des lands, maar deze samenwerking slaat een prima brug om nog meer voet aan de grond te krijgen in Limburg en om onze naamsbekendheid verder te vergroten.”

Schols Schoenmode
Hij is niet alleen groot Fortuna-fan en mede-oprichter van het Fortuna Sittard Museum, maar ook sinds vele jaren de trouwe schoensponsor van onze club: Peter Schols. Zijn zaak in Maasbracht is al ruim 25 jaar een begrip in de regio. Niet voor niets is hij eerder dit jaar verkozen tot 1 van de 50 beste schoenzaken van heel Nederland.

“Eerder dit seizoen mocht ik de spelers al van Hinson sneakers voorzien en de staf van een chique schoen van het Nederlandse merk Jenszen. Bij de prachtige kostuums van Misura horen natuurlijk de stijlvolle schoenen van Jenszen. En al zeg ik het zelf, de combinatie is prachtig en maakt het helemaal af!”, laat Peter Schols weten.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
ZO 03
03
AZ - Fortuna Sittard
ZO 10
03
Ajax - Fortuna Sittard
VR 15
03
Fortuna Sittard - FC Emmen
ZA 30
03
Willem II - Fortuna Sittard
WO 03
04
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
ZO 07
04
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
ZA 13
04
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
STAND EREDIVISIE
9. FC Groningen 22 27
10. ADO Den Haag 22 27
11. Fortuna Sittard 22 26
12. Willem II 22 25
13. PEC Zwolle 22 25
14. Excelsior 22 25
15. sc Heerenveen 22 24
16. FC Emmen 22 24
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS