09AUG2019  MH ROADSTYLING COMPLETEERT KWARTET HOOFDSPONSOREN FORTUNA SITTARD

Fortuna Sittard is verheugd met MH Roadstyling de vierde en tevens laatste hoofdsponsor te mogen aankondigen. Het Sittardse reclamebedrijf van de familie Mostard heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot marktleider van Zuid-Nederland. De beslissing om de unieke kans hoofdsponsor te worden van Fortuna Sittard aan te grijpen, is er een gevoed door schaalvergroting, sentiment en wederzijdse loyaliteit.

Het was een onafhankelijk onderzoeksbureau dat Joos Mostard, directeur van MH Roadstyling, met de neus op de feiten drukte. Ruim 35% van de landelijk ondervraagde mensen kenden MH Roadstyling door de aanwezigheid bij Fortuna Sittard. Heel verwonderlijk is het echter niet. Het Fortuna Sittard Stadion bezoeken zonder direct of indirect in aanraking te komen met de reclamegigant is onmogelijk. Enerzijds door alle exposure-uitingen met het MH-logo op en rond het speelveld, anderzijds door de vele fraaie billboards, muurposters, deurfolies, reclameborden en de krachtige, nieuwe zwarte signing in het hoofdgebouw vervaardigd dóór MH Roadstyling. In augustus bestaat de vestiging aan de Havikstraat in Sittard 30 jaar en de organisatie is in die tijd uitgegroeid tot circa 70 werknemers. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd op het gebied van voertuigreclame, binnen- en buitenreclame, bewegwijzering, LED-reclame en het leveren van promotieartikelen.

Het is gerechtvaardigd te stellen dat MH Roadstyling grotendeels verantwoordelijk is voor de Eredivisie-uitstraling van Fortuna Sittard. De snelheid van procesmatig schakelen in combinatie met de perfecte kwaliteit van projectopleveringen, helpt Fortuna Sittard ieder seizoen met het verder optimaliseren van de externe communicatie en presentatie. “En heel belangrijk vanuit het commerciële perspectief; MH Roadstyling denkt constructief mee hoe we voor onze business partners, gebaat bij exposure, maximale aandacht kunnen genereren”, vult commercieel manager Jiry Funke aan. “MH weet als geen ander hoe je aandacht creëert én vasthoudt. Dat zie je overal in ons stadion terug en zeker als je zondag door onze hagelnieuwe business ruimte loopt. Het is onvoorstelbaar in wat voor tijdspanne ze er weer in geslaagd zijn het stadion te prepareren voor het seizoen 2019-2020.”

In de ogen van Fortuna-directeur Ivo Pfennings is er naast dit alles nog een extra dimensie aan de schoonheid van de overeenkomst toe te voegen. “De banden met MH Roadstyling zijn haast familiair te noemen. Alles bij elkaar is MH al 25 jaar als sponsor bij Fortuna betrokken. Bovendien zul je niet vaak sympathiekere mensen tegenkomen dan de familie Mostard. Niets is hen teveel en er is altijd een oplossing voor welk probleem dan ook. Uiteraard is het voor ons ongelofelijk goed nieuws dat we met MH Roadstyling de hoofdsponsoralliantie konden completeren, maar ik vind het net zo mooi dat we een partner met een dusdanig groot geel-groen hart door de aanwezigheid op het wedstrijdshirt een plek voor de eeuwigheid kunnen aanbieden.”

Directeur Joos Mostard: “Als MH Roadstyling zijn we inderdaad al heel lang nauw betrokken bij Fortuna Sittard. Dat doen we al die tijd met veel plezier. Ook voor ons is het geweldig om ieder jaar weer een behoorlijk aandeel te hebben in de manier waarop de club zich kan presenteren aan de fans, sponsoren en media. Het hoofdsponsorschap in dit roulatiemodel is voor ons een ideale manier om het bedrijf nu ook landelijk te promoten en onze horizon te verbreden.”

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
FRI 07
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
SAT 15
02
Fortuna Sittard - FC Emmen
SAT 22
02
Feyenoord - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 16 20
12. FC Twente 16 19
13. FC Emmen 16 15
14. Fortuna Sittard 16 15
15. VVV-Venlo 16 15
16. PEC Zwolle 16 13
17. ADO Den Haag 16 12
18. RKC Waalwijk 16 8
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS