21NOV2019  MEET & GREET MET FORTUNA SELECTIE IN GELEEN

Op zondag 1 december zal de volledige selectie van Fortuna Sittard aanwezig zijn op de Nieuwe Markt in Geleen. In samenwerking met Centrummanagement Geleen kunnen kinderen hier tussen 14.00u en 16.00u terecht voor een Meet & Greet met de spelers. De winkels in het centrum van Geleen zijn op deze koopzondag geopend van 12.00 tot 17.00u.  

Speciaal voor alle kinderen zijn er diverse voetbal-gerelateerde activiteiten georganiseerd. Er staat een voetbalboarding en een pannakooi. Kinderen kunnen samen met de spelers van Fortuna Sittard meedoen aan latje trap, penalty schieten, voetbaldarts en meer. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om tussendoor met de spelers op de foto te gaan en handtekeningen te verzamelen. Ouders en/of verzorgers kunnen ondertussen rustig de laatste Sinterklaascadeaus inslaan.

Daily Mile

De ‘Meet & Greet’ start om 14:00 uur met een ‘Daily Mile’. Na de succesvolle samenwerking tussen Fortuna Sittard en de basisscholen in onze gemeente is er nu ook een ‘Daily Mile’ in het centrum van Geleen. De kinderen kunnen, op een speciaal uitgezet parcours, 1,6 kilometer dwars door het centrum van Geleen rennen of lopen. Uiteraard loopt de spelersselectie van Fortuna Sittard ook mee! Het doel van de ‘Daily Mile’ is simpel; fittere kinderen door ze minimaal 15 minuten per dag te laten bewegen.

Davey Nieuwendijk, vertegenwoordiger van het Geleense Centrummanagement, is enthousiast: “Door de samenwerking met Fortuna Sittard en deze ‘Meet & Greet’ geven we op een leuke en sportieve wijze invulling aan de koopzondag”. Ook Danny van der Weerden, teammanager van Fortuna Sittard kijkt uit naar de middag: “Fortuna Sittard is méér dan een voetbalclub. Als club staan wij midden in de maatschappij en we vinden het belangrijk om ook waarde te creëren buiten het veld. Onder de naam 'Fortuna Verbindt' geeft Fortuna Sittard invulling aan de maatschappelijke rol die past en hoort bij een betaald voetbalclub op het hoogste niveau in Nederland.”

Prijzen

Natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen, maar als je dan toch de hele dag sportief bezig bent, kun je er ook net zo goed mooie prijzen mee proberen te winnen. Door deel te nemen aan de activiteiten zoals latje trap, penalty schieten en voetbaldarts maken kinderen kans op diverse prijzen. Diegenen met de hoogste scores zullen rijkelijk worden beloond!

 

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
FRI 07
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
SAT 15
02
Fortuna Sittard - FC Emmen
SAT 22
02
Feyenoord - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 16 20
12. FC Twente 16 19
13. FC Emmen 16 15
14. Fortuna Sittard 16 15
15. VVV-Venlo 16 15
16. PEC Zwolle 16 13
17. ADO Den Haag 16 12
18. RKC Waalwijk 16 8
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS