15JUN2018  MASITA EN FORTUNA SITTARD LANGER MET ELKAAR IN ZEE

Afgelopen seizoen werd Masita de nieuwe kledingsponsor van Fortuna Sittard. Het van oorsprong Sittardse bedrijf verbond zich toen voor twee jaar aan de club. Na de promotie naar de Eredivisie zijn beide partijen een sterk verbeterd contract overeengekomen voor de duur van drie jaar.

Voorzitter Isitan Gün: “Uit deze nieuwe deal spreekt veel vertrouwen in de club. Dat doet ons goed. Masita is een sterk en betrouwbaar Limburgs merk met jarenlange ervaring in de voetballerij. Tegen hun verbeterde aanbod konden we simpelweg geen nee zeggen. De samenwerking met Masita was het afgelopen jaar echt prima en dus hebben wij alle vertrouwen in een prettige samenwerking voor de komende drie jaren. Te beginnen met het prachtige thuisshirt dat ze in samenwerking met de club hebben ontworpen.”

Kurt Molin, CEO van ISBC Sport (moederbedrijf van Masita,) over de nieuwe kledingdeal: “Fortuna bloeit en groeit op dit moment. Het is mooi om dat van dichtbij mee te mogen maken. Met de promotie naar de Eredivisie komt er voor de club en voor Masita meer exposure. Daarnaast verwachten wij met Fortuna Sittard op termijn een stabiele Eredivisionist als partner te hebben. Dat is goed voor de uitstraling richting de voor ons zo belangrijke (Limburgse) amateurclubs. Redenen genoeg dus om het lopende contract open te breken voor een voor beide partijen sterk verbeterde kledingdeal.”

Masita werd in 1933 opgericht door de familie Maas uit Sittard. Het begon met de handel in en verwerking van lederen producten, zoals tassen en ballen, en later was het het bedrijf pionier op het gebied van rugnummers. Vanaf de jaren ’60 is Masita zich gaan specialiseren in teamsportkleding en inmiddels is het uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders in de sportmarkt, actief in meer dan 50 landen. Masita is tegenwoordig onderdeel van ISBC Sport, bekend van onder andere Sells en Sportdoc.

FOTO'S

@FORTUNASITTARD
  • De arbitrage tegen Feyenoord: 1️⃣ Manschot 🚩 Bluemink 🚩 Langkamp 4️⃣ Pérez 📺 Gözübüyük en Hoekstra #️⃣ #SamenNaoVeure #FEYFOR
    11-dec-2018
  • 🆕 | KOOP NU JOUW HALVE SEIZOENKAART! 🎁 Bestel nog vóór 18 december jouw halve seizoenkaart en kom gratis naar…
    11-dec-2018
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 16
12
Feyenoord - Fortuna Sittard
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
8. sc Heerenveen 15 20
9. VVV-Venlo 15 20
10. Fortuna Sittard 15 16
11. Willem II 15 16
12. ADO Den Haag 15 16
13. Excelsior 15 16
14. FC Groningen 15 14
15. PEC Zwolle 15 14
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS