15JUN2018  MASITA EN FORTUNA SITTARD LANGER MET ELKAAR IN ZEE

Afgelopen seizoen werd Masita de nieuwe kledingsponsor van Fortuna Sittard. Het van oorsprong Sittardse bedrijf verbond zich toen voor twee jaar aan de club. Na de promotie naar de Eredivisie zijn beide partijen een sterk verbeterd contract overeengekomen voor de duur van drie jaar.

Voorzitter Isitan Gün: “Uit deze nieuwe deal spreekt veel vertrouwen in de club. Dat doet ons goed. Masita is een sterk en betrouwbaar Limburgs merk met jarenlange ervaring in de voetballerij. Tegen hun verbeterde aanbod konden we simpelweg geen nee zeggen. De samenwerking met Masita was het afgelopen jaar echt prima en dus hebben wij alle vertrouwen in een prettige samenwerking voor de komende drie jaren. Te beginnen met het prachtige thuisshirt dat ze in samenwerking met de club hebben ontworpen.”

Kurt Molin, CEO van ISBC Sport (moederbedrijf van Masita,) over de nieuwe kledingdeal: “Fortuna bloeit en groeit op dit moment. Het is mooi om dat van dichtbij mee te mogen maken. Met de promotie naar de Eredivisie komt er voor de club en voor Masita meer exposure. Daarnaast verwachten wij met Fortuna Sittard op termijn een stabiele Eredivisionist als partner te hebben. Dat is goed voor de uitstraling richting de voor ons zo belangrijke (Limburgse) amateurclubs. Redenen genoeg dus om het lopende contract open te breken voor een voor beide partijen sterk verbeterde kledingdeal.”

Masita werd in 1933 opgericht door de familie Maas uit Sittard. Het begon met de handel in en verwerking van lederen producten, zoals tassen en ballen, en later was het het bedrijf pionier op het gebied van rugnummers. Vanaf de jaren ’60 is Masita zich gaan specialiseren in teamsportkleding en inmiddels is het uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders in de sportmarkt, actief in meer dan 50 landen. Masita is tegenwoordig onderdeel van ISBC Sport, bekend van onder andere Sells en Sportdoc.

FOTO'S

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
ZO 03
03
AZ - Fortuna Sittard
ZO 10
03
Ajax - Fortuna Sittard
VR 15
03
Fortuna Sittard - FC Emmen
ZA 30
03
Willem II - Fortuna Sittard
WO 03
04
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
ZO 07
04
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
ZA 13
04
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
STAND EREDIVISIE
9. FC Groningen 22 27
10. ADO Den Haag 22 27
11. Fortuna Sittard 22 26
12. Willem II 22 25
13. PEC Zwolle 22 25
14. Excelsior 22 25
15. sc Heerenveen 22 24
16. FC Emmen 22 24
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS