15JUN2018  MASITA EN FORTUNA SITTARD LANGER MET ELKAAR IN ZEE

Afgelopen seizoen werd Masita de nieuwe kledingsponsor van Fortuna Sittard. Het van oorsprong Sittardse bedrijf verbond zich toen voor twee jaar aan de club. Na de promotie naar de Eredivisie zijn beide partijen een sterk verbeterd contract overeengekomen voor de duur van drie jaar.

Voorzitter Isitan Gün: “Uit deze nieuwe deal spreekt veel vertrouwen in de club. Dat doet ons goed. Masita is een sterk en betrouwbaar Limburgs merk met jarenlange ervaring in de voetballerij. Tegen hun verbeterde aanbod konden we simpelweg geen nee zeggen. De samenwerking met Masita was het afgelopen jaar echt prima en dus hebben wij alle vertrouwen in een prettige samenwerking voor de komende drie jaren. Te beginnen met het prachtige thuisshirt dat ze in samenwerking met de club hebben ontworpen.”

Kurt Molin, CEO van ISBC Sport (moederbedrijf van Masita,) over de nieuwe kledingdeal: “Fortuna bloeit en groeit op dit moment. Het is mooi om dat van dichtbij mee te mogen maken. Met de promotie naar de Eredivisie komt er voor de club en voor Masita meer exposure. Daarnaast verwachten wij met Fortuna Sittard op termijn een stabiele Eredivisionist als partner te hebben. Dat is goed voor de uitstraling richting de voor ons zo belangrijke (Limburgse) amateurclubs. Redenen genoeg dus om het lopende contract open te breken voor een voor beide partijen sterk verbeterde kledingdeal.”

Masita werd in 1933 opgericht door de familie Maas uit Sittard. Het begon met de handel in en verwerking van lederen producten, zoals tassen en ballen, en later was het het bedrijf pionier op het gebied van rugnummers. Vanaf de jaren ’60 is Masita zich gaan specialiseren in teamsportkleding en inmiddels is het uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders in de sportmarkt, actief in meer dan 50 landen. Masita is tegenwoordig onderdeel van ISBC Sport, bekend van onder andere Sells en Sportdoc.

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 31
08
sc Heerenveen - Fortuna Sittard
SUN 15
09
Fortuna Sittard - FC Twente
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
STAND EREDIVISIE
11. Feyenoord 3 3
12. VVV-Venlo 3 3
13. FC Emmen 3 3
14. RKC Waalwijk 3 1
15. Fortuna Sittard 3 1
16. Heracles Almelo 3 1
17. ADO Den Haag 3 0
18. PEC Zwolle 3 0
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X