13DEC2018  LOOPROUTE VAN PARKEERPLAATSEN NAAR STADION DE KUIP & ID-CONTROLE

In het kielzog van ons eerste elftal reizen jullie massaal mee naar stadion De Kuip voor het uitduel tegen Feyenoord. Geweldig! Rij jij per auto naar Rotterdam? Dan geldt dat je kunt parkeren op twee parkings voor uitsupporters. Verder geldt er een vaste looproute naar De Kuip. Tevens vindt er een ID-controle plaats bij de ingang.

Parkeren & vaste looproute
Je kunt je auto tegen betaling parkeren op P5C of P5G. Voor parkeerterrein P5C wordt aangeraden om vooraf online te reserveren. Alleen als het niet uitverkocht raakt kan hier op de wedstrijddag terplekke nog een parkeerticket gekocht worden. Parkeren in parkeergarage P5G kan alleen als je vooraf reserveert. Wil jij jouw parkeerplek alvast reserveren? Dat kan hier. Let op: parkeren in de omliggende wijken is nagenoeg onmogelijk door de drukte.

Vanaf deze parkings dien je vervolgens een vaste looproute te volgen naar stadion De Kuip. Op onderstaande afbeelding vind je de beide looproutes door de zwarte pijlen te volgen. Deze routes leiden naar de beide ingangen van het uitvak: entreepoorten 61 en 62.

Let op: de zwarte looproute is alleen voor uitsupporters die met eigen vervoer reizen. Supporters die per bus reizen komen aan op het NS-perron. Zij lopen onder begeleiding via de loopbrug naar het uitvak (zie gele route).

ID-controle
De tickets voor uitwedstrijden zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Aan de entreepoorten van De Kuip vindt daarom ID-controle plaats. Zorg dus dat je een geldig ID-bewijs bij de hand hebt én je geprinte ticket (verplicht!) zodra je bij de ingang van het stadion aankomt! Wie zijn tickets toch overdraagt aan een ander verliest zijn/haar recht op uitkaarten.

 

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. Fortuna Sittard 6 3
17. FC Emmen 6 3
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X