13DEC2018  LOOPROUTE VAN PARKEERPLAATSEN NAAR STADION DE KUIP & ID-CONTROLE

In het kielzog van ons eerste elftal reizen jullie massaal mee naar stadion De Kuip voor het uitduel tegen Feyenoord. Geweldig! Rij jij per auto naar Rotterdam? Dan geldt dat je kunt parkeren op twee parkings voor uitsupporters. Verder geldt er een vaste looproute naar De Kuip. Tevens vindt er een ID-controle plaats bij de ingang.

Parkeren & vaste looproute
Je kunt je auto tegen betaling parkeren op P5C of P5G. Voor parkeerterrein P5C wordt aangeraden om vooraf online te reserveren. Alleen als het niet uitverkocht raakt kan hier op de wedstrijddag terplekke nog een parkeerticket gekocht worden. Parkeren in parkeergarage P5G kan alleen als je vooraf reserveert. Wil jij jouw parkeerplek alvast reserveren? Dat kan hier. Let op: parkeren in de omliggende wijken is nagenoeg onmogelijk door de drukte.

Vanaf deze parkings dien je vervolgens een vaste looproute te volgen naar stadion De Kuip. Op onderstaande afbeelding vind je de beide looproutes door de zwarte pijlen te volgen. Deze routes leiden naar de beide ingangen van het uitvak: entreepoorten 61 en 62.

Let op: de zwarte looproute is alleen voor uitsupporters die met eigen vervoer reizen. Supporters die per bus reizen komen aan op het NS-perron. Zij lopen onder begeleiding via de loopbrug naar het uitvak (zie gele route).

ID-controle
De tickets voor uitwedstrijden zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Aan de entreepoorten van De Kuip vindt daarom ID-controle plaats. Zorg dus dat je een geldig ID-bewijs bij de hand hebt én je geprinte ticket (verplicht!) zodra je bij de ingang van het stadion aankomt! Wie zijn tickets toch overdraagt aan een ander verliest zijn/haar recht op uitkaarten.

 

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS