17JAN2018  LISANDRO SEMEDO WINT BRONZEN STIER!

Het houdt even niet op voor iedereen met een geel-groen hart. Eind 2017 sleepte Fortuna Sittard al een play-off plek in de wacht en kroonden de mannen van Sunday Oliseh zich tot winterkampioen. Meteen na de winterstop volgde de periodetitel en zelfs de nummer één positie na een misstap van NEC. Daar komt nu nog eens de welverdiende verkiezing van onze Lisandro Semedo als Beste Speler van de 2e periode bij!

Beste Speler in 2e periode
Semedo is volgens trainers, aanvoerders én supporters de beste speler van de 2e periode in de Jupiler League. De creatieve en aalvlugge middenvelder ontvangt hiervoor de Bronzen Stier. De Portugees is de zesde buitenlandse speler die deze prijs pakt en treedt hiermee in de voetsporen van onder meer Keisuke Honda en Dries Mertens. Naast de prijs voor beste speler is Mike Snoei (Telstar) gekozen als Beste Trainer en Donyell Malen (Jong PSV) als Beste Talent. Anass Achahbar van N.E.C. is topscorer van de 2e periode.

Semedo speelde in de tweede periode een belangrijke rol in het behalen van de periodetitel door Fortuna Sittard. Bovendien is hij momenteel koploper in de Jupiler League als het gaat om het aantal assists (10). Voor de categorie van Beste Speler hebben de trainers en aanvoerders van de clubs uit de Jupiler League een voorselectie gemaakt. De supporters hadden de afgelopen week de beslissende stem. Semedo mag de Bronzen Stier voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Emmen (26 januari) in ontvangst nemen.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 28
04
Fortuna Sittard - Feyenoord
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS