27JUN2019  LISANDRO SEMEDO VERTREKT OP HUURBASIS NAAR OFI KRETA, ANTHONY SYHRE VERLAAT DE CLUB

Lisandro Semedo zal het seizoen 2019-2020 afwerken in Griekenland. OFI Kreta en Fortuna Sittard hebben vandaag een overeenstemming bereikt over een huurperiode van één jaar. De onfortuinlijke Anthony Syhre kwam het afgelopen halfjaar door blessureleed nauwelijks aan spelen toe en gaat op zoek naar een nieuwe club.

Lisandro Semedo
Semedo streek in de zomer van 2017 neer in Sittard en kende een fantastisch seizoen in de Jupiler League. Met 15 goals en 15 assists had hij een zeer groot aandeel in de promotie naar de Eredivisie. Het afgelopen seizoen kwam Semedo drie keer tot scoren en gaf hij twee assists in 28 Eredivisie duels.

Anthony Syhre
Syhre werd in de winterstop van het vorige seizoen gepresenteerd, maar kwam door een vervelende knieblessure nauwelijks aan spelen toe. Hij zal Fortuna Sittard verlaten en opzoek gaan naar een nieuwe uitdaging.

Reactie Sjoerd Ars
Technisch manager Sjoerd Ars legt het vertrek van beide uit: ‘’Lisandro heeft het afgelopen jaar een wisselvallig seizoen doorgemaakt. Hij is echter te allen tijde hard blijven trainen en is zeker een meerwaarde geweest voor het team. Met zijn spel heeft hij in het verleden bewezen zich te kunnen onderscheiden. Wij hopen dat Lisandro in een nieuwe omgeving zijn oude vorm kan oppakken.’’

‘’Anthony werd een halfjaar geleden gehaald om onze verdediging te versterken. Op een van zijn eerste trainingen liep hij vervolgens een vervelende knieblessure op. Hij heeft er alles aan gedaan om zo snel mogelijk fit te worden, maar uiteindelijk heeft de kwetsuur ervoor gezorgd dat hij zich niet voor de volle 100% heeft kunnen bewijzen.’’

Wij wensen zowel Lisandro als Anthony veel succes in de nabije toekomst!

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS