12FEB2019  LAZAR KOJIC OP HUURBASIS NAAR FK RADNIK SURDULICA

Middenvelder Lazic Kojic maakt de overstap naar FK Radnik Surdulica. Fortuna Sittard verhuurt de jonge Serviër tot de zomer van 2021 aan de middenmoter in de Servische Superliga.

In augustus 2018 verhuisde Kojic nog op huurbasis voor de duur van één seizoen van Sittard naar de Servische club FK Backa. Technisch manager Sjoerd Ars: “We hebben de huurovereenkomst met FK Backa op verzoek van Lazar vroegtijdig beëindigd, omdat hij zich kan verbeteren. FK Backa bevindt zich in de onderste regionen van de Superliga. FK Radnik Surdulica is daarentegen een prima middenmoter. Voor zijn ontwikkeling als speler is deze overgang absoluut een goede zet. Daar hebben zowel hij als wij profijt van”.

Bij Fortuna Sittard, waar hij nog onder contract staat tot de zomer van 2022, wist de 19-jarige zich niet in de basiself te spelen. Een verhuurperiode aan FK Backa volgde. Kojic genoot zijn opleiding bij het vermaarde Rode Ster Belgrado en FK Brodarac. Daarnaast verdedigde hij ruim twintig maal zijn landskleuren in Servië U18 en U19. Fortuna Sittard wenst Lazar uiteraard veel sportief succes toe tijdens zijn verhuurperiode bij FK Radnik Surdulica.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. sc Heerenveen 34 41
12. VVV-Venlo 34 41
13. PEC Zwolle 34 39
14. FC Emmen 34 38
15. Fortuna Sittard 34 34
16. Excelsior 34 33
17. De Graafschap 34 29
18. NAC Breda 34 23
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X