19APR2019  KLEDINGSPONSOR MASITA TEVENS TROTSE WEDSTRIJDSPONSOR FORTUNA SITTARD - NAC BREDA

Op zondag 21 april staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen NAC op het programma. Om 14.30 uur trappen wij af tegen onze gasten uit Breda. Onze kledingsponsor Masita is deze middag onze trotse wedstrijdpartner.

Masita en Fortuna Sittard gaan al jaren als partners samen de strijd aan. Deze week doet Masita daar nog een schepje bovenop en dat levert jou voordeel op! Tussen 22 en 28 april 2019 kun je namelijk op www.masita.com je sportkleding bestellen met een kortingscode die aanstaande zondag op het veld bepaald gaat worden. Wint Fortuna bijvoorbeeld met 3-1 van NAC Breda, dan krijg je gedurende deze week 31% korting op alles*! De korting bedraagt altijd minimaal 10% en maximaal 40%.

Bestel dus dankzij de jongens in het geel en groen met fikse korting, want hoe beter de uitslag hoe hoger de korting. Wil jij die korting pakken, gebruik dan de code ‘NaoVeure’ tijdens het bestellen.

 *Deze kortingsactie is niet te combineren met de categorie ‘sale’ in de webshop. Geldig tussen 22 en 28 april. Bestelcode is slechts één keer te gebruiken per klant.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X