15FEB2018  KEVIN HOFLAND VERSTERKT TECHNISCHE STAF

Met onmiddellijke ingang versterkt Kevin Hofland de gelederen van de technische staf van Fortuna Sittard. De voormalige verdediger zal interim-trainer Claudio Braga donderdagmiddag al assisteren tijdens de laatste training voor de wedstrijd tegen SC Telstar. Hofland tekent een contract tot aan het einde van het seizoen.

De Brunssumer nam vanochtend afscheid van zijn collega’s van de jeugdopleiding van PSV, waar hij in mei 2017 de overstap maakte van PSV Onder 14 naar PSV Onder 16. “Met Hofland haalt Fortuna een echte verbinder binnen. Iemand die de kunst verstaat om alle spelers binnenboord te houden”, laat voorzitter Isitan Gün weten. “En natuurlijk neemt hij een brok aan ervaring mee die hij als speler bij grote clubs heeft opgedaan. Waar hij ook speelde, Fortuna zat altijd in zijn hart. Het laatste anderhalf jaar heeft hij ons nauwlettend gevolgd en hij was zeer te spreken over de positieve ontwikkelingen binnen de club. Het is dan ook mooi te zien dat hij terugkeert op het oude nest”. Gün laat tevens weten PSV, en Marcel Brands in het bijzonder, veel dank verschuldigd te zijn voor de soepele overgang van Hofland naar Sittard.

De voormalig Fortuna-speler heeft zin in zijn nieuwe klus: “Er ligt een mooie uitdaging in het verschiet bij Fortuna en daar houd ik wel van. Als speler is het me niet gelukt om terug te keren bij Fortuna. Dat maakt deze kans om terug te komen als assistent-trainer extra mooi. Het is zaak om alle neuzen nu dezelfde kant op te krijgen, want ik wil met Fortuna maar één ding: zo hoog mogelijk eindigen. En dat begint met het pakken van drie punten morgen”.

Hofland zette de eerste stappen van zijn voetbalcarrière bij de amateurs van BSV Limburgia, om al snel opgepikt te worden door de jeugdopleiding van Fortuna Sittard. Daar mocht hij in 1997 zijn debuut maken in het eerste elftal. Zijn loopbaan als speler, die duurde tot 2012, voerde hem daarna langs clubs als PSV, Feyenoord, VFL Wolfsburg en AEK Larnaca. Daarnaast kwam hij tot 7 interlands voor het Nederlands Elftal. In 2014 begon hij bij de jeugdopleiding van PSV aan zijn loopbaan als trainer. 

Bron afbeelding: www.flickr.com

@FORTUNASITTARD
  • 🎫 Kaartverkoop PEC Zwolle - Fortuna Sittard vanaf vandaag van start. Per categorie: 💎: 25 maart vanaf 15:00 uur…
    25-mrt-2019
  • 🚫 SOLD OUT! 🔜 Alle uitkaarten voor de wedstrijd Willem II - Fortuna Sittard zijn verkocht. 😍 Dat betekent een vo…
    25-mrt-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 30
03
Willem II - Fortuna Sittard
WO 03
04
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
ZO 07
04
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
ZA 13
04
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 28
04
Fortuna Sittard - Feyenoord
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. VVV-Venlo 26 32
12. PEC Zwolle 26 29
13. Fortuna Sittard 26 29
14. ADO Den Haag 26 28
15. Excelsior 26 26
16. De Graafschap 26 25
17. FC Emmen 26 25
18. NAC Breda 26 17
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS