23APR2018  KAARTVERKOOP FORTUNA SITTARD - JONG PSV

De wedstrijd Fortuna Sittard - Jong PSV was binnen een mum van tijd online uitverkocht. Wij begrijpen dat dit voor sommige supporters erg vervelend is en de mailbox stroomt dan ook vol met diverse kaartverzoeken voor zowel de reguliere tribunes als de business tribune. Wij proberen u allen van een antwoord te voorzien, maar kunnen hierin niks beloven.

Kaarten voor de business tribune kunnen vanaf vandaag niet meer besteld worden. De e-mails die zijn binnen gekomen, zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Dit om het proces zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Wij hopen op uw begrip hierin.

Extra kaarten
Fortuna Sittard is aan het bekijken of er nog mogelijkheden zijn om extra kaarten ter beschikking te stellen voor onze supporters. Hierin zijn wij afhankelijk van een aantal externe factoren. Houd daarom de website en onze social media kanalen goed in de gaten, want hierop zal een bericht verschijnen zodra er extra kaarten beschikbaar komen. Mochten er nog kaarten vrijkomen, zullen deze uitsluitend via de online verkoop verkocht worden en het is niet mogelijk om deze kaarten te reserveren.

Verkoop derde partijen
Op diverse online websites worden kaarten van Fortuna Sittard verkocht voor fors hogere prijzen. Allereerst keurt Fortuna Sittard dit soort praktijken ten zeerste af en wij adviseren supporters om deze kaarten niet te kopen. Fortuna kan namelijk niet garanderen dat het geen valse tickets zijn en wij willen teleurstellingen bij onze supporters voorkomen. 

Samen maken we er een historische dag van! #SamenNaoVeure

@FORTUNASITTARD
  • De arbitrage tegen Feyenoord: 1️⃣ Manschot 🚩 Bluemink 🚩 Langkamp 4️⃣ Pérez 📺 Gözübüyük en Hoekstra #️⃣ #SamenNaoVeure #FEYFOR
    11-dec-2018
  • 🆕 | KOOP NU JOUW HALVE SEIZOENKAART! 🎁 Bestel nog vóór 18 december jouw halve seizoenkaart en kom gratis naar…
    11-dec-2018
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 16
12
Feyenoord - Fortuna Sittard
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
8. sc Heerenveen 15 20
9. VVV-Venlo 15 20
10. Fortuna Sittard 15 16
11. Willem II 15 16
12. ADO Den Haag 15 16
13. Excelsior 15 16
14. FC Groningen 15 14
15. PEC Zwolle 15 14
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS