23APR2018  KAARTVERKOOP FORTUNA SITTARD - JONG PSV

De wedstrijd Fortuna Sittard - Jong PSV was binnen een mum van tijd online uitverkocht. Wij begrijpen dat dit voor sommige supporters erg vervelend is en de mailbox stroomt dan ook vol met diverse kaartverzoeken voor zowel de reguliere tribunes als de business tribune. Wij proberen u allen van een antwoord te voorzien, maar kunnen hierin niks beloven.

Kaarten voor de business tribune kunnen vanaf vandaag niet meer besteld worden. De e-mails die zijn binnen gekomen, zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Dit om het proces zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Wij hopen op uw begrip hierin.

Extra kaarten
Fortuna Sittard is aan het bekijken of er nog mogelijkheden zijn om extra kaarten ter beschikking te stellen voor onze supporters. Hierin zijn wij afhankelijk van een aantal externe factoren. Houd daarom de website en onze social media kanalen goed in de gaten, want hierop zal een bericht verschijnen zodra er extra kaarten beschikbaar komen. Mochten er nog kaarten vrijkomen, zullen deze uitsluitend via de online verkoop verkocht worden en het is niet mogelijk om deze kaarten te reserveren.

Verkoop derde partijen
Op diverse online websites worden kaarten van Fortuna Sittard verkocht voor fors hogere prijzen. Allereerst keurt Fortuna Sittard dit soort praktijken ten zeerste af en wij adviseren supporters om deze kaarten niet te kopen. Fortuna kan namelijk niet garanderen dat het geen valse tickets zijn en wij willen teleurstellingen bij onze supporters voorkomen. 

Samen maken we er een historische dag van! #SamenNaoVeure

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS