23APR2018  KAARTVERKOOP FORTUNA SITTARD - JONG PSV

De wedstrijd Fortuna Sittard - Jong PSV was binnen een mum van tijd online uitverkocht. Wij begrijpen dat dit voor sommige supporters erg vervelend is en de mailbox stroomt dan ook vol met diverse kaartverzoeken voor zowel de reguliere tribunes als de business tribune. Wij proberen u allen van een antwoord te voorzien, maar kunnen hierin niks beloven.

Kaarten voor de business tribune kunnen vanaf vandaag niet meer besteld worden. De e-mails die zijn binnen gekomen, zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Dit om het proces zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Wij hopen op uw begrip hierin.

Extra kaarten
Fortuna Sittard is aan het bekijken of er nog mogelijkheden zijn om extra kaarten ter beschikking te stellen voor onze supporters. Hierin zijn wij afhankelijk van een aantal externe factoren. Houd daarom de website en onze social media kanalen goed in de gaten, want hierop zal een bericht verschijnen zodra er extra kaarten beschikbaar komen. Mochten er nog kaarten vrijkomen, zullen deze uitsluitend via de online verkoop verkocht worden en het is niet mogelijk om deze kaarten te reserveren.

Verkoop derde partijen
Op diverse online websites worden kaarten van Fortuna Sittard verkocht voor fors hogere prijzen. Allereerst keurt Fortuna Sittard dit soort praktijken ten zeerste af en wij adviseren supporters om deze kaarten niet te kopen. Fortuna kan namelijk niet garanderen dat het geen valse tickets zijn en wij willen teleurstellingen bij onze supporters voorkomen. 

Samen maken we er een historische dag van! #SamenNaoVeure

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SUN 04
08
AZ - Fortuna Sittard
SUN 11
08
Fortuna Sittard - Heracles Almelo
SUN 18
08
Fortuna Sittard - Willem II
SAT 31
08
sc Heerenveen - Fortuna Sittard
SUN 15
09
Fortuna Sittard - FC Twente
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X