23APR2018  KAARTVERKOOP FORTUNA SITTARD - JONG PSV

De wedstrijd Fortuna Sittard - Jong PSV was binnen een mum van tijd online uitverkocht. Wij begrijpen dat dit voor sommige supporters erg vervelend is en de mailbox stroomt dan ook vol met diverse kaartverzoeken voor zowel de reguliere tribunes als de business tribune. Wij proberen u allen van een antwoord te voorzien, maar kunnen hierin niks beloven.

Kaarten voor de business tribune kunnen vanaf vandaag niet meer besteld worden. De e-mails die zijn binnen gekomen, zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Dit om het proces zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Wij hopen op uw begrip hierin.

Extra kaarten
Fortuna Sittard is aan het bekijken of er nog mogelijkheden zijn om extra kaarten ter beschikking te stellen voor onze supporters. Hierin zijn wij afhankelijk van een aantal externe factoren. Houd daarom de website en onze social media kanalen goed in de gaten, want hierop zal een bericht verschijnen zodra er extra kaarten beschikbaar komen. Mochten er nog kaarten vrijkomen, zullen deze uitsluitend via de online verkoop verkocht worden en het is niet mogelijk om deze kaarten te reserveren.

Verkoop derde partijen
Op diverse online websites worden kaarten van Fortuna Sittard verkocht voor fors hogere prijzen. Allereerst keurt Fortuna Sittard dit soort praktijken ten zeerste af en wij adviseren supporters om deze kaarten niet te kopen. Fortuna kan namelijk niet garanderen dat het geen valse tickets zijn en wij willen teleurstellingen bij onze supporters voorkomen. 

Samen maken we er een historische dag van! #SamenNaoVeure

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
ZO 03
03
AZ - Fortuna Sittard
ZO 10
03
Ajax - Fortuna Sittard
VR 15
03
Fortuna Sittard - FC Emmen
ZA 30
03
Willem II - Fortuna Sittard
WO 03
04
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
ZO 07
04
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
ZA 13
04
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
STAND EREDIVISIE
9. FC Groningen 22 27
10. ADO Den Haag 22 27
11. Fortuna Sittard 22 26
12. Willem II 22 25
13. PEC Zwolle 22 25
14. Excelsior 22 25
15. sc Heerenveen 22 24
16. FC Emmen 22 24
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS