05APR2019  JOSÉ RODRIGUEZ TOONT BEROUW ÉN ZIJN GOEDE WIL

Het zal niemand ontgaan zijn: de onnodige en zinloze rode kaart die José Rodriguez afgelopen woensdag tijdens de wedstrijd tegen ADO Den Haag opliep. De rode kaart leverde hem uiteindelijk vier wedstrijden schorsing op. Inmiddels heeft Rodriguez naar iedereen binnen de club zijn oprechte spijt betuigd.

Daags na de wedstrijd ging Rodriguez diep door het stof bij zijn teamgenoten en de technische staf. Het elftal en de staf hebben zijn excuses aanvaard. Technisch manager Sjoerd Ars: “Hij realiseerde zich donders goed dat hij door zijn ondoordachte actie zijn teamgenoten ernstig benadeelde. José heeft aan iedereen beloofd er alles aan te doen om dit echt nooit meer te laten gebeuren.”

De schuldbewuste middenvelder is er tevens van doordrongen dat hij niet alleen zijn teamgenoten, maar ook de supporters en ieder ander die bij de club betrokken is ernstig tekort gedaan heeft. In gezamenlijk overleg is daarom besloten dat Rodriguez zich tijdens de periode van zijn schorsing extra gaat inzetten voor de diverse maatschappelijke projecten van de club, omdat hij zich realiseert dat hij als profvoetballer ook een voorbeeldfunctie heeft. Daarnaast zal hij een financiele bijdrage doen aan het Fortuna Supporters Collectief om de tweede ‘mural' in het stadion te kunnen realiseren.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS