29JAN2019  JONG FORTUNA SITTARD EN JONG HERACLES DELEN DE PUNTEN

Ook voor Jong Fortuna Sittard is het seizoen weer begonnen. De geel-groene jongelingen reisden gisteren af naar Almelo voor de eerste wedstrijd in de kampioenspoule. Beide ploegen deelden de punten: 1-1. Het Sittardse doelpunt kwam van de voet van Bas Breukers.

Begin december kroonde Jong Fortuna Sittard zich tot winterkampioen, waardoor de Fortunezen in de tweede seizoenhelft uitkomen in de kampioenspoule van de reservecompetitie. Gisteravond stond de eerste wedstrijd op het programma: Jong Heracles - Jong Fortuna Sittard. De eerste helft kende een bliksemstart van de Heraclieden, die aantraden met een aantal grote namen. Na 51 seconden lag de bal al in het Sittardse net: 1-0. De Fortunezen moesten even wennen, maar hoe meer de eerste helft vorderde, hoe gelijkerwaardiger de ploegen werden. Na een klein half uur was het de kersverse prof Bas Breukers die de score namens Fortuna gelijk trok. Hij onderschepte een verkeerde terugspeelbal en verschalkte vervolgens de doelman: 1-1. In de tweede helft veranderde de stand niet meer, waardoor Jong Fortuna Sittard een punt mee terugnam naar Limburg.

De eerstvolgende wedstrijd wordt gespeeld op maandag 4 februari om 18.30 uur. Op Sportcomplex Sanderbout komt dan Jong RKC op bezoek.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X