19JUN2019  JAMES ROBINSON NIEUWE TENUESPONSOR FORTUNA SITTARD

Het marketing- en designbureau James Robinson is afgelopen seizoen toegetreden als official partner van Fortuna Sittard. Van beide kanten is de samenwerking enorm goed bevallen, waardoor het contract is opengebroken en verlengd voor de duur van drie jaar. Fortuna Sittard is ontzettend trots om te melden dat vanaf volgend seizoen het logo van James Robinson op de wedstrijdbroeken prijkt.

Fortuna Sittard is blij om te melden dat beide partijen zich hebben gevonden in een langdurige verbintenis, waarin de samenwerking zal worden geïntensiveerd. Tot en met het seizoen 2021-2022 behoort James Robinson namelijk tot de strategische partners van de club en zal het zorg dragen voor de (digitale) uitstraling van de club.

Algemeen directeur Ivo Pfennings is uitermate tevreden over de samenwerking: "Met James Robinson hebben wij een geweldige partij aan ons gebonden die ons de komende drie jaar gaat ondersteunen bij het creëren van unieke en creatieve content. Voor ons een belangrijke slag in de verdere professionalisering van de club."

Ook Jim Coumans, mede-eigenaar van James Robinson, is content met de samenwerking: "De ambities van Fortuna Sittard en James Robinson liggen dichterbij dan je zou vermoeden. We werken beiden aan onze toekomst. Door steeds verder te professionaliseren en de beste mensen aan ons te binden. Zo bouwen we aan een steeds groter wordende 'supporterschare in de regio'. Wij zijn dan ook zeer blij dat we tot een verlenging van de samenwerking zijn gekomen en elkaar op deze manier kunnen versterken."

De komende jaren staan er diverse mooie communicatie projecten op de agenda. Deze zomer start James Robinson onder andere met een nieuwe lay-out voor de website, waarmee de club zich in een mooi nieuw design kan presenteren. Fortuna Sittard kijkt dan ook uit naar de samenwerking en wil James Robinson bedanken voor het vertrouwen.

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS