19JUN2019  JAMES ROBINSON NIEUWE TENUESPONSOR FORTUNA SITTARD

Het marketing- en designbureau James Robinson is afgelopen seizoen toegetreden als official partner van Fortuna Sittard. Van beide kanten is de samenwerking enorm goed bevallen, waardoor het contract is opengebroken en verlengd voor de duur van drie jaar. Fortuna Sittard is ontzettend trots om te melden dat vanaf volgend seizoen het logo van James Robinson op de wedstrijdbroeken prijkt.

Fortuna Sittard is blij om te melden dat beide partijen zich hebben gevonden in een langdurige verbintenis, waarin de samenwerking zal worden geïntensiveerd. Tot en met het seizoen 2021-2022 behoort James Robinson namelijk tot de strategische partners van de club en zal het zorg dragen voor de (digitale) uitstraling van de club.

Algemeen directeur Ivo Pfennings is uitermate tevreden over de samenwerking: "Met James Robinson hebben wij een geweldige partij aan ons gebonden die ons de komende drie jaar gaat ondersteunen bij het creëren van unieke en creatieve content. Voor ons een belangrijke slag in de verdere professionalisering van de club."

Ook Jim Coumans, mede-eigenaar van James Robinson, is content met de samenwerking: "De ambities van Fortuna Sittard en James Robinson liggen dichterbij dan je zou vermoeden. We werken beiden aan onze toekomst. Door steeds verder te professionaliseren en de beste mensen aan ons te binden. Zo bouwen we aan een steeds groter wordende 'supporterschare in de regio'. Wij zijn dan ook zeer blij dat we tot een verlenging van de samenwerking zijn gekomen en elkaar op deze manier kunnen versterken."

De komende jaren staan er diverse mooie communicatie projecten op de agenda. Deze zomer start James Robinson onder andere met een nieuwe lay-out voor de website, waarmee de club zich in een mooi nieuw design kan presenteren. Fortuna Sittard kijkt dan ook uit naar de samenwerking en wil James Robinson bedanken voor het vertrouwen.

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • Afgelopen in Tilburg. Jong verliest met 2-1 van de Brabanders.
    16-Sep-2019
  • Het is rust in Tilburg, waar Fortuna Sittard sterker voor de dag komt. Het scorebord toont een ander beeld. Antwoo…
    16-Sep-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. FC Emmen 6 3
17. Fortuna Sittard 5 2
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X