19JUL2019  INVOERING CLUBKAART EN IDIN CHECK

Met ingang van het seizoen 2019-2020 gaat Fortuna Sittard werken met de Clubkaart en de iDIN Check. Lees hier meer over de gevolgen voor de verschillende supporterscategorieën.

Clubkaart
Een Clubkaart houdt in dat jouw gegevens worden geregistreerd in de KNVB database. Met andere woorden; dat je als Fortuna-fan bekend staat bij de KNVB. Zo’n Clubkaart is vervolgens nodig om kaarten voor een uitduel en voor risicowedstrijden thuis van Fortuna Sittard te kopen.

Vorig jaar kwam Fortuna Sittard in aanmerking voor Clubkaart dispensatie, waardoor onze fans geen Clubkaart nodig hadden. In het seizoen 2019-2020 vervalt deze dispensatie. Hieronder zie je per categorie wat er voor onze supporters verandert.

  • Seizoenskaarthouders – geen veranderingen (let op: heb je jouw seizoenskaart nog niet besteld tijdens de start van de verkoop van de wedstrijd AZ-Fortuna Sittard? Dan kun je geen kaarten bestellen)
  • Fortuna SC leden – geen veranderingen, de ledenadministratie zorgt voor de gratis registratie
  • “Dagjesmensen” – supporters (die niet in een van bovenstaande categorieën vallen) zullen voor een bezoek aan een uitwedstrijd of een risicowedstrijd thuis óf tegen betaling een Clubkaart moeten aanschaffen óf zich moeten aanmelden bij Fortuna SC

iDIN Check
Met ingang van het seizoen 2019-2020 zal Fortuna Sittard gebruik maken van de iDIN Check.

iDIN is een nieuwe dienst van de Nederlandse banken waarmee consumenten gemakkelijk online gegevens kunnen delen. iDIN gebruikt de vertrouwde en veilige inlogmethode van jouw eigen bank. Zo kan online identificatie nu zowel zeer betrouwbaar als gebruiksvriendelijk zijn.

Met de iDIN Check worden de bij een account ingevulde gegevens gecontroleerd met de bij jouw bank bekende gegevens (naam, adres, geslacht en geboortedatum). Steeds meer webwinkels maken gebruik van de iDIN Check. De controle is éénvoudig en snel uitvoerbaar. Hierdoor kan je sneller gebruik maken van MijnFortuna.

Doordat je je hebt geïdentificeerd via de iDIN Check zijn wij gegarandeerd van de juistheid van jouw gegevens. Hierdoor is het voor ons mogelijk om jou kaarten te laten kopen voor laag-risicowedstrijden waar officieel een clubkaartverplichting geldt. Op deze manier kunnen wij een extra stukje service verlenen aan mensen die een wedstrijd van Fortuna Sittard willen bezoeken.

Foto: Niels van Renen (Fortuna Sittard)

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • Afgelopen in Tilburg. Jong verliest met 2-1 van de Brabanders.
    16-Sep-2019
  • Het is rust in Tilburg, waar Fortuna Sittard sterker voor de dag komt. Het scorebord toont een ander beeld. Antwoo…
    16-Sep-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. FC Emmen 6 3
17. Fortuna Sittard 5 2
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X