16FEB2019  IN MEMORIAM: WIM HANSEN

Eerder deze week bereikte ons het trieste bericht dat Wim Hansen op 69-jarige leeftijd geheel onverwacht is overleden. Met Wim verliest de club niet alleen een gewaardeerd sponsor, maar vooral een goede vriend. De uitvaart vindt aanstaande dinsdag plaats in besloten kring.

Wim was directeur en mede-eigenaar van Hansen Dranken. Het bedrijf uit Linne is als drankenleverancier en Official Partner sinds jaar en dag verbonden aan de club. Maar Wim was niet alleen sponsor. Hij was een echte levensgenieter die graag de wedstrijden van Fortuna bezocht. Wim was dan ook een graag geziene gast in Skybox 54. Een markante persoonlijkheid, oprecht en spontaan. Altijd open voor een gesprek met iedereen.

Afgelopen zondag mochten we nog genieten van zijn aanwezigheid in Skybox 54 tijdens de wedstrijd tegen Excelsior. Het zou helaas zijn laatste keer zijn. Wim’s aanwezigheid zal absoluut gemist worden. Zijn overlijden is echter het allerzwaarst voor zijn familie. Fortuna Sittard wenst daarom zijn vrouw Dora en zijn kinderen Harm, Sanne en Bob en de familie Hansen heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies. Onze gedachten gaan tevens uit naar de medewerkers van Hansen Dranken.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. sc Heerenveen 34 41
12. VVV-Venlo 34 41
13. PEC Zwolle 34 39
14. FC Emmen 34 38
15. Fortuna Sittard 34 34
16. Excelsior 34 33
17. De Graafschap 34 29
18. NAC Breda 34 23
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X