15OCT2017  ‘HERBALIFE 24’ VOEDINGSSUPPLEMENTEN EN COACHING DANKZIJ PARTNERSHIP MET INDEPENDENT HERBALIFE MEMBERS

Fortuna Sittard gaat per direct de samenwerking aan met Independent Herbalife Members en sportvoedingscoaches Brigitte Rademakers en Jürgen Rau. Zij voorzien de spelers van ‘Herbalife 24’ sportvoedingssupplementen en individuele coaching. Dit past uitstekend bij de ambitie van de club om ook naast het veld vooruitstrevend te zijn in het begeleiden van spelers.

Met behulp van de ‘Herbalife 24’ sportvoedingslijn, die mede is ontwikkeld in samenwerking met sterspeler Cristiano Ronaldo, kunnen de selectiespelers zich nóg beter prepareren voor de wedstrijd en herstellen zij beter en sneller. “Wij zijn bijzonder content om gebruik te mogen maken van de sportvoeding van Herbalife en de coaching van Brigitte en Jürgen”, zo laat voorzitter Isitan Gün weten. “De expertise die Herbalife in de afgelopen 37 jaar binnen de topsport en coaching heeft opgebouwd is ook bij ons niet onopgemerkt gebleven. We mogen ons nu scharen in een prachtige rij van clubs als Ajax, PSV, Schalke ’04, Rapid Wien en LA Galaxy, die al jaren gebruik maken van Herbalife producten.” 

“Brigitte en ik hebben inmiddels ruim 24 jaar ervaring in het coachen van sporters. Het is onze ambitie om topsporters op voedingsgebied te ondersteunen en naar optimale prestaties te helpen. We kijken er dan ook naar uit om de spelers van Fortuna te gaan begeleiden”, aldus Jürgen Rau. Brigitte Rademakers vult aan: ”En om optimaal te functioneren heb je optimale brandstof nodig. Ook om je lichaam te beschermen en te laten herstellen. Dat doe je 24 uur per dag en 7 dagen per week! Daar helpen wij de spelers graag bij.”

Herbalife is een beursgenoteerd voedingsbedrijf dat al sinds 1980 mensen wereldwijd in meer dan 90 landen helpt om gezond en actief te leven. De producten van Herbalife zijn uitsluitend verkrijgbaar via onafhankelijke Herbalife members zoals Brigitte Rademakers en Jürgen Rau. Herbalife sponsort topatleten, teams en evenementen over de hele wereld. Naast bekende voetbalclubs werkt Herbalife samen met Cristiano Ronaldo, de Nederlandse nationale hockeyelftallen (dames en heren), de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond, de Belgische nationale voetbalbond, de IronMan wedstrijdserie en verscheidene kampioenen in meer dan 15 andere sportdisciplines.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SUN 04
08
AZ - Fortuna Sittard
SUN 11
08
Fortuna Sittard - Heracles Almelo
SUN 18
08
Fortuna Sittard - Willem II
SAT 31
08
sc Heerenveen - Fortuna Sittard
SUN 15
09
Fortuna Sittard - FC Twente
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X