15OKT2017  ‘HERBALIFE 24’ VOEDINGSSUPPLEMENTEN EN COACHING DANKZIJ PARTNERSHIP MET INDEPENDENT HERBALIFE MEMBERS

Fortuna Sittard gaat per direct de samenwerking aan met Independent Herbalife Members en sportvoedingscoaches Brigitte Rademakers en Jürgen Rau. Zij voorzien de spelers van ‘Herbalife 24’ sportvoedingssupplementen en individuele coaching. Dit past uitstekend bij de ambitie van de club om ook naast het veld vooruitstrevend te zijn in het begeleiden van spelers.

Met behulp van de ‘Herbalife 24’ sportvoedingslijn, die mede is ontwikkeld in samenwerking met sterspeler Cristiano Ronaldo, kunnen de selectiespelers zich nóg beter prepareren voor de wedstrijd en herstellen zij beter en sneller. “Wij zijn bijzonder content om gebruik te mogen maken van de sportvoeding van Herbalife en de coaching van Brigitte en Jürgen”, zo laat voorzitter Isitan Gün weten. “De expertise die Herbalife in de afgelopen 37 jaar binnen de topsport en coaching heeft opgebouwd is ook bij ons niet onopgemerkt gebleven. We mogen ons nu scharen in een prachtige rij van clubs als Ajax, PSV, Schalke ’04, Rapid Wien en LA Galaxy, die al jaren gebruik maken van Herbalife producten.” 

“Brigitte en ik hebben inmiddels ruim 24 jaar ervaring in het coachen van sporters. Het is onze ambitie om topsporters op voedingsgebied te ondersteunen en naar optimale prestaties te helpen. We kijken er dan ook naar uit om de spelers van Fortuna te gaan begeleiden”, aldus Jürgen Rau. Brigitte Rademakers vult aan: ”En om optimaal te functioneren heb je optimale brandstof nodig. Ook om je lichaam te beschermen en te laten herstellen. Dat doe je 24 uur per dag en 7 dagen per week! Daar helpen wij de spelers graag bij.”

Herbalife is een beursgenoteerd voedingsbedrijf dat al sinds 1980 mensen wereldwijd in meer dan 90 landen helpt om gezond en actief te leven. De producten van Herbalife zijn uitsluitend verkrijgbaar via onafhankelijke Herbalife members zoals Brigitte Rademakers en Jürgen Rau. Herbalife sponsort topatleten, teams en evenementen over de hele wereld. Naast bekende voetbalclubs werkt Herbalife samen met Cristiano Ronaldo, de Nederlandse nationale hockeyelftallen (dames en heren), de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond, de Belgische nationale voetbalbond, de IronMan wedstrijdserie en verscheidene kampioenen in meer dan 15 andere sportdisciplines.

@FORTUNASITTARD
  • 🎫 Kaartverkoop PEC Zwolle - Fortuna Sittard vanaf vandaag van start. Per categorie: 💎: 25 maart vanaf 15:00 uur…
    25-mrt-2019
  • 🚫 SOLD OUT! 🔜 Alle uitkaarten voor de wedstrijd Willem II - Fortuna Sittard zijn verkocht. 😍 Dat betekent een vo…
    25-mrt-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 30
03
Willem II - Fortuna Sittard
WO 03
04
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
ZO 07
04
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
ZA 13
04
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 28
04
Fortuna Sittard - Feyenoord
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. VVV-Venlo 26 32
12. PEC Zwolle 26 29
13. Fortuna Sittard 26 29
14. ADO Den Haag 26 28
15. Excelsior 26 26
16. De Graafschap 26 25
17. FC Emmen 26 25
18. NAC Breda 26 17
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS