13AUG2019  HELWIG KOZIJNEN EN HERMETICO BLIJVEN FORTUNA SITTARD TROUW

Helwig Kozijnen en partnerbedrijf Hermetico zijn ook dit seizoen flink vertegenwoordigd bij Fortuna Sittard. Dit voetbaljaar allebei als Gold Business Partner.

Helwig  staat al meer dan 88 jaar garant voor kwaliteitskozijnen. Helwig Kozijnen is hét aanspreekpunt voor bouwondernemingen en woningbouwvereningen. Het bedrijf staat bekend om zijn gemotiveerde en kundige medewerkers en werd in 2018-2019 zelfs uitgeroepen tot Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg. Helwig is specialist op gebied van Woningnieuwbouwprojecten, Utiliteit en vooral Renovatieprojecten waarbij Hermetico binnen één dag de nieuwe kozijnen plaatst. Hermetico, partner van Helwig Kozijnen, houdt zich bezig met onderhoud, renovatie en inbraakbeveiliging. Het bedrijf heeft op dit gebied al jarenlang een uitstekende naam in Limburg en omstreken. Gezien de nauwe samenwerking tussen beide bedrijven zullen Helwig Kozijnen en Hermetico ook gezamenlijk verschijnen op de LED-boarding in het Fortuna Sittard Stadion. 

Wil Helwig, directeur van Helwig Kozijnen is enthousiast: “Wij zijn al jarenlang verbonden aan Fortuna Sittard en zijn ontzettend trots op deze samenwerking. Het enorme commerciële netwerk en de goede sfeer binnen de Fortuna Sittard business club zijn voor ons de belangrijkste redenen om lid te blijven van deze familie.” Hermetico-directeur Leon Maassen kan zich vinden in de woorden van zijn collega. “Fortuna Sittard heeft als Eredivisionist een enorm zakelijk netwerk. Voor ons is het zeer waardevol daar deel van uit te maken zodat we ons als bedrijf verder kunnen ontwikkelen.”

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
FRI 07
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
SAT 15
02
Fortuna Sittard - FC Emmen
SAT 22
02
Feyenoord - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 16 20
12. FC Twente 16 19
13. FC Emmen 16 15
14. Fortuna Sittard 16 15
15. VVV-Venlo 16 15
16. PEC Zwolle 16 13
17. ADO Den Haag 16 12
18. RKC Waalwijk 16 8
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS