13AUG2019  HELWIG KOZIJNEN EN HERMETICO BLIJVEN FORTUNA SITTARD TROUW

Helwig Kozijnen en partnerbedrijf Hermetico zijn ook dit seizoen flink vertegenwoordigd bij Fortuna Sittard. Dit voetbaljaar allebei als Gold Business Partner.

Helwig  staat al meer dan 88 jaar garant voor kwaliteitskozijnen. Helwig Kozijnen is hét aanspreekpunt voor bouwondernemingen en woningbouwvereningen. Het bedrijf staat bekend om zijn gemotiveerde en kundige medewerkers en werd in 2018-2019 zelfs uitgeroepen tot Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg. Helwig is specialist op gebied van Woningnieuwbouwprojecten, Utiliteit en vooral Renovatieprojecten waarbij Hermetico binnen één dag de nieuwe kozijnen plaatst. Hermetico, partner van Helwig Kozijnen, houdt zich bezig met onderhoud, renovatie en inbraakbeveiliging. Het bedrijf heeft op dit gebied al jarenlang een uitstekende naam in Limburg en omstreken. Gezien de nauwe samenwerking tussen beide bedrijven zullen Helwig Kozijnen en Hermetico ook gezamenlijk verschijnen op de LED-boarding in het Fortuna Sittard Stadion. 

Wil Helwig, directeur van Helwig Kozijnen is enthousiast: “Wij zijn al jarenlang verbonden aan Fortuna Sittard en zijn ontzettend trots op deze samenwerking. Het enorme commerciële netwerk en de goede sfeer binnen de Fortuna Sittard business club zijn voor ons de belangrijkste redenen om lid te blijven van deze familie.” Hermetico-directeur Leon Maassen kan zich vinden in de woorden van zijn collega. “Fortuna Sittard heeft als Eredivisionist een enorm zakelijk netwerk. Voor ons is het zeer waardevol daar deel van uit te maken zodat we ons als bedrijf verder kunnen ontwikkelen.”

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 9 12
12. FC Groningen 9 10
13. VVV-Venlo 9 9
14. PEC Zwolle 9 7
15. FC Emmen 9 7
16. ADO Den Haag 9 6
17. Fortuna Sittard 9 6
18. RKC Waalwijk 9 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS