24JAN2019  HELP JIJ ONS OM HET VELD SNEEUWVRIJ TE MAKEN?

Het zal niemand ontgaan zijn: de winterse taferelen die ons land sinds dinsdagavond sieren. Het levert echter niet alleen mooie landschappen op, maar ook besneeuwde velden. Ons stadion vormt daarop geen uitzondering. Om zondag te kunnen voetballen moet het veld echter sneeuwvrij zijn. Helpen jij en je vrienden/vriendinnen ons daarbij?

Er wordt deze week nog meer kou en sneeuw verwacht. Ben jij aanstaande zaterdag om 14.00 uur (en indien nodig ook op zondagochtend) beschikbaar om het veld samen sneeuwvrij te maken, zodat we zondagmiddag tegen Vitesse kunnen aantreden? Vele handen maken licht werk, dus vraag je vrienden/vriendinnen ook mee. Naast veel plezier levert het je leuke gesprekstof op, want wie kan er nu zeggen dat hij/zij op het veld van het Fortuna Sittard Stadion heeft gestaan?

Durf jij de handen uit de mouwen te steken voor jouw club? Geef je dan nu alvast op en help ons om het veld zaterdag (om 14.00 uur) sneeuwvrij te maken. Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar info@fortunasittard.nl (o.v.v. ‘sneeuwruimen’) met daarin je naam en telefoonnummer. Geef daarin ook aan of je zelf een sneeuwschop en/of een kruiwagen meeneemt, want die zijn zaterdag hard nodig.

Mocht de dooi toch op tijd intreden, waardoor sneeuwruimen niet meer nodig is, dan sturen we je hierover uiteraard op tijd een e-mail.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 28
04
Fortuna Sittard - Feyenoord
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS