24JAN2019  HELP JIJ ONS OM HET VELD SNEEUWVRIJ TE MAKEN?

Het zal niemand ontgaan zijn: de winterse taferelen die ons land sinds dinsdagavond sieren. Het levert echter niet alleen mooie landschappen op, maar ook besneeuwde velden. Ons stadion vormt daarop geen uitzondering. Om zondag te kunnen voetballen moet het veld echter sneeuwvrij zijn. Helpen jij en je vrienden/vriendinnen ons daarbij?

Er wordt deze week nog meer kou en sneeuw verwacht. Ben jij aanstaande zaterdag om 14.00 uur (en indien nodig ook op zondagochtend) beschikbaar om het veld samen sneeuwvrij te maken, zodat we zondagmiddag tegen Vitesse kunnen aantreden? Vele handen maken licht werk, dus vraag je vrienden/vriendinnen ook mee. Naast veel plezier levert het je leuke gesprekstof op, want wie kan er nu zeggen dat hij/zij op het veld van het Fortuna Sittard Stadion heeft gestaan?

Durf jij de handen uit de mouwen te steken voor jouw club? Geef je dan nu alvast op en help ons om het veld zaterdag (om 14.00 uur) sneeuwvrij te maken. Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar info@fortunasittard.nl (o.v.v. ‘sneeuwruimen’) met daarin je naam en telefoonnummer. Geef daarin ook aan of je zelf een sneeuwschop en/of een kruiwagen meeneemt, want die zijn zaterdag hard nodig.

Mocht de dooi toch op tijd intreden, waardoor sneeuwruimen niet meer nodig is, dan sturen we je hierover uiteraard op tijd een e-mail.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS