15AUG2019  HATTRICK UITZENDBUREAU NIEUWE GOLD PARTNER

Het Heerlense uitzendbureau Hattrick is toegetreden tot het zakelijke netwerk van Fortuna Sittard. De onderneming van Freek de Winter, tevens oud-speler van de Sittardse eredivisionist, treedt meteen toe als Gold Partner.

“Al het goede komt in drie, vandaar de naam Hattrick”, legt eigenaar en directeur Freek de Winter uit. “Hier zit je goed als je op zoek bent naar die droomjob of dat toptalent voor jouw organisatie. Bij Hattrick staat persoonlijk contact en tijd maken voor zowel kandidaat als opdrachtgever bovenaan. Dat maakt Hattrick meer dan ‘gewoon’ een uitzendbureau.” De Winter is ervan overtuigd dat uitzenden ook anders kan en dat de optimale match tussen werkgever en werkzoekende ontstaat binnen een omgeving waarin iemand zich thuis voelt en helemaal zichzelf kan zijn.

“Dat thuisgevoel heb je ook meteen als je bij Hattrick binnenstapt”, bevestigt commercieel manager Jiry Funke. “Ik heb zelden zo’n stijlvol en warm ingericht kantoor gezien. Dat zegt wel iets over de gedachte achter Hattrick en de professionaliteit in de organisatie. De opvattingen van Freek passen bij de huidige situatie op de arbeidsmarkt en dat heeft hen meteen een kickstart gegeven. Hopelijk kunnen wij met ons grote netwerk en de daaraan gekoppelde events nog meer bedrijven kennis laten maken met Hattrick en hun verschil in werkwijze.”

De Winter: “De eerste kennismaking met de business club is me ontzettend goed bevallen. De nieuwe Rabobank Business Lounge is fantastisch ingericht en is voor mij een ideale plek om relaties mee naar toe te nemen. Hopelijk pakken we op het veld tegen Willem II de eerste overwinning van het seizoen.”

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS