17MRT2017  GOED NIEUWS VOOR FORTUNA IN AANLOOP DUEL DE GRAAFSCHAP

Slechts één contractspeler van Fortuna Sittard heeft een fijne week achter de rug. Maar of Ferry de Regt na de geboorte van dochter Noa veel slaap heeft gehad? Waarschijnlijk minder dan zijn ploegmakkers, die op hun beurt de afgelopen zeven dagen twee nederlangen incasseerden. Vrijdagavond (20.00 uur in Sittard) krijgen zij de mogelijkheid om de vieze smaak van de verliespartijen weg te spoelen tegen De Graafschap, dat naar Limburg komt. Goed nieuws voor Fortuna: papa Ferry is er tegen de Superboeren ook weer bij.

Meer spelers keren tegen De Graafschap terug. Nadat Kamen Hadzhiev vanwege een schorsing de ontmoeting met NAC moest laten schieten, lijkt de Bulgaar terug te keren in de basiself. Ook Emrah Bassan is klaar voor een rentree. De Turk is hersteld van de vele trappen die hij tegen VVV moest incasseren. 

Fortuna heeft niet de luxe dat verschillende vaste basisspelers 'zomaar' vervangen kunnen worden, zo bleek tegen NAC. Met de rentree van het genoemde drietal lijkt dat probleem van maandag in elk geval opgelost. Daar staat wel de afwezigheid van Marvo Ospitalieri tegenover. De Belg ontving tegen NAC een rode kaart en is een duel geschorst.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
VR 25
08
Jong Ajax - Fortuna Sittard
VR 01
09
Fortuna Sittard - Almere City FC
VR 08
09
FC Emmen - Fortuna Sittard
VR 15
09
Fortuna Sittard - FC Volendam
VR 22
09
Fortuna Sittard - Jong AZ
VR 29
09
Telstar - Fortuna Sittard
VR 06
10
Fortuna Sittard - N.E.C.
VR 13
10
MVV Maastricht - Fortuna Sittard
STAND JUPILER LEAGUE
1. Fortuna Sittard 1 3
2. FC Oss 1 3
3. Jong AZ 1 3
4. N.E.C. 1 3
5. FC Emmen 1 3
6. MVV Maastricht 1 3
7. Jong Ajax 1 3
8. De Graafschap 1 1
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS

sluiten X