25JUL2019  GEZOCHT: VAANDELDRAGERS VOOR SFEERPROJECT

In samenwerking met Fortuna SC willen wij de sfeer bij de spelersopkomst nog verder verhogen. Dat is vaak het moment waarop de wedstrijdspanning zich uit in een storm van geluid en ambiance. Het is dus ook het moment om dat spanningsmoment te optimaliseren, de wachtende spelers een extra boost te geven en om TV kijkend Nederland te laten zien waar het “zitterd” publiek voor staat.

Onderdeel van deze vernieuwde opkomst is dat we vier trotse vaandeldragers met grote Fortuna Sittard vlaggen op het veld willen gaan zetten. Het zijn als het ware de eerste rij aan fans die de Sittardse trots en passie uitdragen. Een belangrijke en ook eervolle taak! We willen graag met een vaste pool van 8 kandidaten werken, waarbij die 8 in onderlinge afstemming afspreken wie er bij welke thuiswedstrijd op het veld zal staan

De 4 grote vlaggen worden uiteraard geregeld, inclusief een opslagplaats. Ook zal er een (standaard) veldbetredingspasje op naam worden geregeld. De vaandeldragers dienen volwassen te zijn die vrijwel altijd thuis erbij zijn en die sterk genoeg zijn om de vlag een dikke tien minuten te kunnen hanteren. Een kwartier voor aanvang dien je klaar te staan om het veld te betreden, na de opkomst kun je de vlag snel inleveren en weer op je eigen vertrouwde stekkie gaan staan of zitten. 

Ben je oud en sterk genoeg en heb jij de passie en trots om in pool-verband de fanscène nog verder op te zwepen? Dan zijn wij naar jou op zoek! Mail voor 5 augustus je opgave naar info@fortunasittard.nl en vermeld daar bij het onderwerp: “Sfeer vaandeldrager”. Iemand vanuit de club zal dan contact met je opnemen om de verdere stappen af te spreken. 

SAMEN STRIJDEN VOOR ONZE HELDEN!

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS