19MAR2019  GESLAAGDE OPENING HOLBOX ESPORTS ROOM

Voorafgaand aan de wedstrijd Fortuna Sittard - FC Emmen vond de feestelijke opening plaats van de Holbox Esports Room. Namens Fortuna Sittard sprak bestuurslid Rick Gruijters de genodigden kort toe, waarna het Esports duo Renzo Oemrawsingh en Diaro Smith van Fortuna Sittard de ruimte officieel in gebruik nam.

De Holbox Esports Room, te vinden op de eerste verdieping van ons stadion, is het resultaat van de samenwerking tussen Fortuna Sittard en verschillende partners. En daar zijn wij hen enorm dankbaar voor. Holbox is niet alleen naamgever, maar ook de leverancier van de unieke en robuuste kartonnen meubels in Fortuna-stijl die de Holbox Esports Room sieren. Verder zorgde QS Graphics voor het bekleden van de wanden in een uniek Fortuna-design, BCC voor de consoles en games, iiyama voor de gameschermen, Henko A&T voor het leveren en leggen van het kunstgras, Speedseats voor de luxe gamestoelen en Intertoys voor de (oefen)console voor een van onze Esporters. En het resultaat mag er absoluut zijn!

Esports is, sinds de promotie naar de Eredivisie, een volledig nieuwe tak binnen Fortuna Sittard. Renzo verdedigt in de E-divisie en op verschillende nationale en internationale toernooien het Sittardse geel-groen. De getalenteerde Diaro Smith is het gezicht van Fortuna Sittard Esports in de regio. Vooral Diaro is vanaf nu regelmatig te vinden in de Holbox Esports Room die gebruikt zal worden voor kinderfeestjes, clinics, als trainingsruimte voor onze Esporters en als vergaderruimte voor Fortuna Sittard. Op wedstrijddagen is de ruimte vrij toegankelijk voor de bezoekers van de businessruimte.

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 9 12
12. FC Groningen 9 10
13. VVV-Venlo 9 9
14. PEC Zwolle 9 7
15. FC Emmen 9 7
16. ADO Den Haag 9 6
17. Fortuna Sittard 9 6
18. RKC Waalwijk 9 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS