13MEI2018  FOUTMELDINGEN TICKETING SYSTEEM

Afgelopen vrijdag is de verkoop van de seizoenkaart voor het komende seizoen gestart. De belangstelling was deze vrijdag erg groot, wat ontzettend mooi nieuws is voor de club. Helaas had het ticketing systeem nog enkele problemen, waardoor een grote groep supporters problemen heeft gehad bij de bestelling. Onze excuses hiervoor.

De foutmeldingen zijn op de vrijdag allemaal direct doorgegeven aan onze partner StadiaConnect. Zij hebben toen een aantal zaken direct kunnen oplossen, echter zijn er nog steeds supporters die geen bevestigingsmail hebben ontvangen of supporters die geen verificiatie link ontvangen om een account aan te maken. 

Dit weekend heeft StadiaConnect samen met SRO (algemene ticketing beheerder) hard gewerkt om ook deze problemen voor jullie op te lossen. Gelukkig kunnen wij mededelen dat dit is gelukt. Voor de supporters waarbij de bestelling de afgelopen dagen is misgegaan, hebben wij een lijst met namen ontvangen. Wij zullen de komende dagen contact met deze personen opnemen en ervoor zorgen dat de bestelling positief wordt afgerond.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak en verder ontzettend bedankt voor het begrip wat jullie tonen in jullie reacties aan de telefoon en op de sociale media kanalen. Samen gaan wij er een prachtig Eredivisie seizoen van maken!

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 28
10
Vitesse - Fortuna Sittard
ZO 04
11
Fortuna Sittard - PEC Zwolle
ZA 10
11
VVV-Venlo - Fortuna Sittard
ZA 24
11
Fortuna Sittard - Heracles Almelo
ZA 01
12
sc Heerenveen - Fortuna Sittard
ZA 08
12
Fortuna Sittard - AZ
ZO 16
12
Feyenoord - Fortuna Sittard
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
STAND EREDIVISIE
11. PEC Zwolle 8 10
12. sc Heerenveen 9 10
13. Fortuna Sittard 9 10
14. Willem II 8 9
15. FC Emmen 9 8
16. De Graafschap 9 7
17. FC Groningen 8 4
18. NAC Breda 8 3
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS