05OKT2017  FORTUNA VOL VERTROUWEN VOOR TOPPER TEGEN NEC NIJMEGEN

Een relaxte sfeer, scherpe partijvorm en doeltreffende afwerkvorm. Dan lijkt het wel goed te zitten met Fortuna Sittard voor de topper tegen NEC.

Trainer Sunday Oliseh bekeek van een afstand hoe zijn mannen ervoor stonden voor het heerlijke affiche met de Nijmegenaren en dat deed de oefenmeester zichtbaar goed. Hij zag onder meer dat Stefan Askovski goed hersteld is van de hoofdkwetsuur die hij opliep tegen Telstar en dat de rest van de spelersgroep een ontzettend gretige indruk maakte. 

Tegen NEC moet Fortuna het stellen zonder de internationals Perr Schuurs en André Vidigal die voor de jeugdploegen van respectievelijk Nederland en Portugal werden opgeroepen. Maar door de terugkeer van de geschorste Jorrit Smeets, kan die leegte in de basisploeg uitstekend worden opgevuld. Gavin Vlijter is succesvol geopereerd aan het kruisbandletsel dat hij eerder dit seizoen opliep en is inmiddels gestart met zijn revalidatie. 

Om 18.00 uur gaan vrijdagavond de kassa's open en dan zal moeten blijken of het in bloedvorm verkerende Fortuna ook titelkandidaat NEC in eigen huis op een nederlaag kan trakteren. Alles is aanwezig voor een voetbalavond om van te watertanden. 

 

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
VR 20
10
Fortuna Sittard - FC Eindhoven
VR 27
10
De Graafschap - Fortuna Sittard
VR 03
11
Fortuna Sittard - FC Oss
VR 17
11
SC Cambuur - Fortuna Sittard
VR 24
11
Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
MA 27
11
Helmond Sport - Fortuna Sittard
MA 04
12
Jong PSV - Fortuna Sittard
VR 08
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
STAND JUPILER LEAGUE
1. Jong Ajax 9 23
2. Fortuna Sittard 9 19
3. N.E.C. 9 18
4. FC Emmen 9 15
5. De Graafschap 9 14
6. FC Den Bosch 9 14
7. FC Oss 8 14
8. Telstar 9 14
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS