19APR2019  FORTUNA VERBINDT ORGANISEERT DRUKBEZOCHT PAASDINER

Fortuna Verbindt, initiator en organisator van de vele maatschappelijke projecten van de club, organiseerde donderdagavond een Paasdiner voor zo’n 150 jongeren in de leeftijd van 17 tot 27 jaar. Spelers en trainers waren aanwezig als gastheer en serveerden een heerlijk driegangen menu. Daarna schoven spelers en staf aan bij hun gasten. Resultaat: een leuke avond voor zowel de gasten als de gastheren, in een ongedwongen sfeer.

Wil Helwig, voorzitter van de MVO-werkgroep van Fortuna Sittard, over het initiatief: ,,Vanuit Fortuna Verbindt vonden we het een goed idee om jongeren die het om welke reden dan ook even moeilijk hebben, een leuke avond te bezorgen in de vorm van een Paasdiner. Via diverse organisaties kwamen de aanmeldingen binnen, we waren blij dat we iedereen een plek hebben kunnen geven in ons brasserie. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de instanties waarmee we hebben samengewerkt in dit project: Levanto, MOVEOO, Xonar, Rubicon, PIW, Kl-ik en Jongerenloket Westelijke Mijnstreek."

Spelers en trainers actief in de bediening
De voltallige selectie van Fortuna Sittard was donderdagavond aanwezig. Spelers en trainer mengden zich tijdens het eten onder de jongeren, tevens zorgden zij voor het uitserveren van het eten en ook weer het ophalen van borden en bestek. Jorrit Smeets: ,,Het was gewoon erg leuk. We hebben met de jongeren kunnen praten, onder meer over hun situatie. Maar ook natuurlijk over het voetballen. Ik merkte dat iedereen er plezier in had.” Rond 20.00 uur werd de avond afgesloten, de jongeren kregen een kaart voor de wedstrijd Fortuna Sittard – NAC komende zondag. Assistent Kevin Hofland nam als laatste het woord: ,,Fijn dat jullie met zoveel mensen aanwezig waren. Ik verwacht jullie zondag in het stadion, we kunnen jullie ondersteuning tijdens de wedstrijd goed gebruiken!”

Wil je meer weten over Fortuna Verbindt of een van de vele maatschappelijke projecten? Kijk dan eens op www.fortunasittard.nl/fortuna-verbindt.

 

* omwille van de privacy van de aanwezige jongeren kunnen wij geen foto's tonen waarop zij zichtbaar/herkenbaar zijn.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • Stap 1. Maak je vriend(in) warm voor een seizoenkaart bij Fortuna Sittard. 🔥 Stap 2. Laat je vriend(in) een seizoe…
    21-May-2019
  • Maak jij al kans op vette prijzen? Voor elke supporter die jij vóór 1 juni 2019 aandraagt ontvang je een tip. D…
    21-May-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. sc Heerenveen 34 41
12. VVV-Venlo 34 41
13. PEC Zwolle 34 39
14. FC Emmen 34 38
15. Fortuna Sittard 34 34
16. Excelsior 34 33
17. De Graafschap 34 29
18. NAC Breda 34 23
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X