10JAN2019  FORTUNA SITTARD VERWELKOMT BIDFOOD ALS GOLD PARTNER

Wederom mag Fortuna Sittard een partner van formaat verwelkomen. Wereldspeler Bidfood verbindt zich voor drie seizoenen aan onze geel-groene trots en zal kwaliteitsproducten gaan leveren voor de sportmaaltijden van onze spelers én voor de grachtencatering in het stadion op wedstrijddagen.

Al met al een smakelijke samenwerking waarmee algemeen directeur Ivo Pfennings en directeur Jack Aerts van Fortuna Facilities zeer tevreden zijn. “Dit is een mooie en vooral smakelijke deal voor een langere periode. Niet alleen levert het ons heerlijke producten op voor onze kok voor het bereiden van gezonde sportmaaltijden voor onze jongens, ook de supporters varen er wel bij in de grachtencatering”, aldus Jack Aerts. Ivo Pfennings vult aan: “Dat Bidfood zich voor drie seizoenen aan ons verbindt vind ik een teken van vertrouwen in de club. Vertrouwen dat absoluut wederzijds is”.

Ook Ralf Lacroix, vestigingsmanager van Bidfood Geleen, ziet de samenwerking helemaal zitten: “Ik vind het echt fantastisch dat we een langdurige samenwerking overeen zijn gekomen met de professionals van de BVO Fortuna Sittard. Wij delen onze kennis, expertise en onze kwaliteitsproducten graag met ze. Dat is ook voor ons interessant, want Fortuna Sittard is een hele mooie aanvulling op ons klantenbestand”.

Bidfood is dé online groothandel waar foodprofessionals elkaar vinden. Zij brengen de foodwereld dichtbij: van de mooiste versproducten tot alles dat nodig is om het te bereiden en te serveren. Op Bidfood’s online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Bidfood heeft haar focus volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Door hun persoonlijke aanpak begrijpen zij als geen ander de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional. Door autonome groei en een aantal strategische overnames is Bidfood inmiddels uitgegroeid tot de grootste online marktplaats in foodservice, met 1700 medewerkers, een vloot van 350 vrachtwagens, meer dan 25.000 klanten en 17 vestigingen door heel Nederland. Wereldwijd zijn de Bidfood-zusterbedrijven actief in 30 landen op verschillende continenten, waardoor Bidfood haar producten direct bij de bron kan inkopen op transparante en duurzame wijze.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. Fortuna Sittard 6 3
17. FC Emmen 6 3
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X