10JAN2019  FORTUNA SITTARD VERWELKOMT BIDFOOD ALS GOLD PARTNER

Wederom mag Fortuna Sittard een partner van formaat verwelkomen. Wereldspeler Bidfood verbindt zich voor drie seizoenen aan onze geel-groene trots en zal kwaliteitsproducten gaan leveren voor de sportmaaltijden van onze spelers én voor de grachtencatering in het stadion op wedstrijddagen.

Al met al een smakelijke samenwerking waarmee algemeen directeur Ivo Pfennings en directeur Jack Aerts van Fortuna Facilities zeer tevreden zijn. “Dit is een mooie en vooral smakelijke deal voor een langere periode. Niet alleen levert het ons heerlijke producten op voor onze kok voor het bereiden van gezonde sportmaaltijden voor onze jongens, ook de supporters varen er wel bij in de grachtencatering”, aldus Jack Aerts. Ivo Pfennings vult aan: “Dat Bidfood zich voor drie seizoenen aan ons verbindt vind ik een teken van vertrouwen in de club. Vertrouwen dat absoluut wederzijds is”.

Ook Ralf Lacroix, vestigingsmanager van Bidfood Geleen, ziet de samenwerking helemaal zitten: “Ik vind het echt fantastisch dat we een langdurige samenwerking overeen zijn gekomen met de professionals van de BVO Fortuna Sittard. Wij delen onze kennis, expertise en onze kwaliteitsproducten graag met ze. Dat is ook voor ons interessant, want Fortuna Sittard is een hele mooie aanvulling op ons klantenbestand”.

Bidfood is dé online groothandel waar foodprofessionals elkaar vinden. Zij brengen de foodwereld dichtbij: van de mooiste versproducten tot alles dat nodig is om het te bereiden en te serveren. Op Bidfood’s online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Bidfood heeft haar focus volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Door hun persoonlijke aanpak begrijpen zij als geen ander de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional. Door autonome groei en een aantal strategische overnames is Bidfood inmiddels uitgegroeid tot de grootste online marktplaats in foodservice, met 1700 medewerkers, een vloot van 350 vrachtwagens, meer dan 25.000 klanten en 17 vestigingen door heel Nederland. Wereldwijd zijn de Bidfood-zusterbedrijven actief in 30 landen op verschillende continenten, waardoor Bidfood haar producten direct bij de bron kan inkopen op transparante en duurzame wijze.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • Stap 1. Maak je vriend(in) warm voor een seizoenkaart bij Fortuna Sittard. 🔥 Stap 2. Laat je vriend(in) een seizoe…
    21-May-2019
  • Maak jij al kans op vette prijzen? Voor elke supporter die jij vóór 1 juni 2019 aandraagt ontvang je een tip. D…
    21-May-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. sc Heerenveen 34 41
12. VVV-Venlo 34 41
13. PEC Zwolle 34 39
14. FC Emmen 34 38
15. Fortuna Sittard 34 34
16. Excelsior 34 33
17. De Graafschap 34 29
18. NAC Breda 34 23
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X