10JAN2019  FORTUNA SITTARD VERWELKOMT BIDFOOD ALS GOLD PARTNER

Wederom mag Fortuna Sittard een partner van formaat verwelkomen. Wereldspeler Bidfood verbindt zich voor drie seizoenen aan onze geel-groene trots en zal kwaliteitsproducten gaan leveren voor de sportmaaltijden van onze spelers én voor de grachtencatering in het stadion op wedstrijddagen.

Al met al een smakelijke samenwerking waarmee algemeen directeur Ivo Pfennings en directeur Jack Aerts van Fortuna Facilities zeer tevreden zijn. “Dit is een mooie en vooral smakelijke deal voor een langere periode. Niet alleen levert het ons heerlijke producten op voor onze kok voor het bereiden van gezonde sportmaaltijden voor onze jongens, ook de supporters varen er wel bij in de grachtencatering”, aldus Jack Aerts. Ivo Pfennings vult aan: “Dat Bidfood zich voor drie seizoenen aan ons verbindt vind ik een teken van vertrouwen in de club. Vertrouwen dat absoluut wederzijds is”.

Ook Ralf Lacroix, vestigingsmanager van Bidfood Geleen, ziet de samenwerking helemaal zitten: “Ik vind het echt fantastisch dat we een langdurige samenwerking overeen zijn gekomen met de professionals van de BVO Fortuna Sittard. Wij delen onze kennis, expertise en onze kwaliteitsproducten graag met ze. Dat is ook voor ons interessant, want Fortuna Sittard is een hele mooie aanvulling op ons klantenbestand”.

Bidfood is dé online groothandel waar foodprofessionals elkaar vinden. Zij brengen de foodwereld dichtbij: van de mooiste versproducten tot alles dat nodig is om het te bereiden en te serveren. Op Bidfood’s online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Bidfood heeft haar focus volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Door hun persoonlijke aanpak begrijpen zij als geen ander de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional. Door autonome groei en een aantal strategische overnames is Bidfood inmiddels uitgegroeid tot de grootste online marktplaats in foodservice, met 1700 medewerkers, een vloot van 350 vrachtwagens, meer dan 25.000 klanten en 17 vestigingen door heel Nederland. Wereldwijd zijn de Bidfood-zusterbedrijven actief in 30 landen op verschillende continenten, waardoor Bidfood haar producten direct bij de bron kan inkopen op transparante en duurzame wijze.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS