10JAN2019  FORTUNA SITTARD VERWELKOMT BIDFOOD ALS GOLD PARTNER

Wederom mag Fortuna Sittard een partner van formaat verwelkomen. Wereldspeler Bidfood verbindt zich voor drie seizoenen aan onze geel-groene trots en zal kwaliteitsproducten gaan leveren voor de sportmaaltijden van onze spelers én voor de grachtencatering in het stadion op wedstrijddagen.

Al met al een smakelijke samenwerking waarmee algemeen directeur Ivo Pfennings en directeur Jack Aerts van Fortuna Facilities zeer tevreden zijn. “Dit is een mooie en vooral smakelijke deal voor een langere periode. Niet alleen levert het ons heerlijke producten op voor onze kok voor het bereiden van gezonde sportmaaltijden voor onze jongens, ook de supporters varen er wel bij in de grachtencatering”, aldus Jack Aerts. Ivo Pfennings vult aan: “Dat Bidfood zich voor drie seizoenen aan ons verbindt vind ik een teken van vertrouwen in de club. Vertrouwen dat absoluut wederzijds is”.

Ook Ralf Lacroix, vestigingsmanager van Bidfood Geleen, ziet de samenwerking helemaal zitten: “Ik vind het echt fantastisch dat we een langdurige samenwerking overeen zijn gekomen met de professionals van de BVO Fortuna Sittard. Wij delen onze kennis, expertise en onze kwaliteitsproducten graag met ze. Dat is ook voor ons interessant, want Fortuna Sittard is een hele mooie aanvulling op ons klantenbestand”.

Bidfood is dé online groothandel waar foodprofessionals elkaar vinden. Zij brengen de foodwereld dichtbij: van de mooiste versproducten tot alles dat nodig is om het te bereiden en te serveren. Op Bidfood’s online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Bidfood heeft haar focus volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Door hun persoonlijke aanpak begrijpen zij als geen ander de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional. Door autonome groei en een aantal strategische overnames is Bidfood inmiddels uitgegroeid tot de grootste online marktplaats in foodservice, met 1700 medewerkers, een vloot van 350 vrachtwagens, meer dan 25.000 klanten en 17 vestigingen door heel Nederland. Wereldwijd zijn de Bidfood-zusterbedrijven actief in 30 landen op verschillende continenten, waardoor Bidfood haar producten direct bij de bron kan inkopen op transparante en duurzame wijze.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 30
03
Willem II - Fortuna Sittard
WO 03
04
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
ZO 07
04
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
ZA 13
04
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 28
04
Fortuna Sittard - Feyenoord
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. Willem II 25 31
12. Fortuna Sittard 26 29
13. ADO Den Haag 25 28
14. PEC Zwolle 24 26
15. Excelsior 25 26
16. FC Emmen 26 25
17. De Graafschap 25 22
18. NAC Breda 25 17
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS