21JUN2019  FORTUNA SITTARD VERWELKOMT BELGISCH JEUGDINTERNATIONAL

Fortuna Sittard heeft een overeenstemming bereikt met de 17-jarige middenvelder Adnan Ugur. De Belgisch jeugdinternational komt over van Club Brugge en tekent in Sittard een contract voor 3 jaar, met een optie voor 2 extra seizoenen.

Sjoerd Ars, technisch manager van Fortuna Sittard, is blij dat Ugur de overstap naar Sittard maakt: ‘’Adnan is een zeer talentvolle centrale middenvelder. Wij volgen hem al een tijdje en hij heeft indruk gemaakt tijdens wedstrijden voor diverse nationale jeugdelftallen en in de UEFA Youth League. Het contract dat we overeengekomen zijn toont dat we veel vertrouwen in hem hebben voor de nabije toekomst’’

‘’Ik heb enorm veel zin om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging. Ik kijk er naar uit om de groep te leren kennen en de trainingen te starten’’, aldus een enthousiaste Ugur. De jonge Belg - met Turkse roots - zal voor het eerst actief zijn buiten België. ‘’Natuurlijk ken ik Fortuna Sittard en volg ik de Nederlandse competitie. Ik denk dat de manier van spelen in beide landen overeenkomt. Komend seizoen wil ik zo veel mogelijk minuten maken om mezelf te ontwikkelen.’’

Adnan Ugur stapte in de zomer van 2016 over van KRC Genk naar Club Brugge. Hier doorliep hij verschillende jeugdelftallen, waarna hij het afgelopen seizoen – ondanks zijn jonge leeftijd – al in actie kwam voor Club Brugge U21. In België staat hij te boek als een van de grotere talenten in zijn lichting.

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS