18OCT2019  FORTUNA SITTARD VERSTERKT ESPORTS TEAM

Met de vernieuwde eDivisie op komst heeft Fortuna Sittard zich versterkt met de diensten van Jason Glas. Jason maakte op 16-jarige leeftijd al zijn eDivisie debuut voor AZ, waarmee hij de jongste speler van de eDivisie werd. In zijn debuut wist hij meteen te winnen van Ali Riza, ex-Nederlands kampioen. 

Met Jason Glas heeft Fortuna Sittard zijn Esports team voor het seizoen 2019-2020 rond. Zo zal Jason zijn wedstrijden gaan spelen op de XBOX-console en zal hij in de Edivisie een team gaan vormen samen met Marc Groenland. Beide talenten staan onder contract bij ECV Esports, de partner van Fortuna Sittard op Esports gebied. Diaro Smith complementeert het Esports team en hij vervult de maatschappelijke rol in de regio.

"Met Jason Glas halen wij een zeer talentvolle gamer in huis, die zich al een keer op het hoogste podium heeft bewezen. Wij hebben er enorm veel vertrouwen in dat hij, samen met Marc Groenland, voor een verrassing kan zorgen in het nieuwe Edivisie seizoen" aldus Nick Verheijen (Marketing Manager Fortuna Sittard). 

Ook Jason Glas kan niet wachten om te mogen starten: "Ik vind het een grote eer om het komende seizoen te mogen gamen voor Fortuna Sittard. De komende weken ga ik samen met ECV ontzettend hard trainen om zo goed mogelijk te presteren. Ik ben blij met deze unieke kans en grijp deze dan ook met beide handen aan."

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS