28FEB2019  FORTUNA SITTARD VERSTERKT COMMERCIËLE AFDELING

Met onmiddellijke ingang weet Fortuna Sittard zich verzekerd van de diensten van Mark Drost. Mark zal niet alleen adviseren en ondersteunen op commercieel gebied, maar ook gaat hij zich bezighouden met coaching van de commerciële afdeling en het acquireren van nieuwe sponsoren.

Volgens algemeen directeur Ivo Pfennings brengt de komst van Mark de club op commercieel gebied weer een stap verder. “We zijn voortdurend bezig om elk facet en elk proces binnen onze organisatie verder te professionaliseren, ook op commercieel vlak natuurlijk. Mark gaat ons helpen om onze businessclub nog verder te laten groeien. Zijn ervaring, zijn indrukwekkend commercieel trackrecord en zijn uitgebreide netwerk zijn voor ons goud waard. Daarnaast is Mark ook gewoon een heel prettig persoon om mee samen te werken. Hij treedt niet in dienst, maar doet dit uit liefde voor de club. Hoe mooi is dat?”

Drost is inmiddels al 25 jaar werkzaam in de ICT-sector, waarvan 20 jaar in een commerciële rol. Alles dat met innovatie en data te maken heeft kan op zijn bijzondere interesse rekenen. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd in Nederland en daarbuiten. Drost is geen onbekende voor Fortuna Sittard. Recent werd de Managing Partner van Aranea (onderdeel van Simac) nog GoldPartner bij Fortuna Sittard. Toch gaat de liefde voor de club veel verder terug volgens Drost: “Ik kom hier al sinds mijn achtste. In goede en in slechte tijden. Ook als sponsor en flink wat jaren geleden, nog in de Baandert, zelfs als werknemer. Wie mij diep in mijn hart kijkt weet dat ik qua voetbalbeleving de wedstrijden het liefst bekijk met mijn vaste groep vrienden op de Ricksen Side. Maar wees gerust, de komende tijd vind je me op de hoofdtribune en zet ik mij vol overgave in om samen met het commerciële team onze sales naar nog grotere hoogten te stuwen. Ik kijk er echt naar uit om aan deze uitdaging te gaan beginnen. Want ook als het om commercie gaat geldt ons motto: Samen Nao Veure!”

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 30
03
Willem II - Fortuna Sittard
WO 03
04
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
ZO 07
04
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
ZA 13
04
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 28
04
Fortuna Sittard - Feyenoord
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. Willem II 25 31
12. Fortuna Sittard 26 29
13. ADO Den Haag 25 28
14. PEC Zwolle 24 26
15. Excelsior 25 26
16. FC Emmen 26 25
17. De Graafschap 25 22
18. NAC Breda 25 17
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS