21DEC2017  FORTUNA SITTARD STEUNT L1 VOEDSELBANKACTIE

Fortuna Sittard is op vele fronten actief in maatschappelijk projecten. De club ondersteunt daarom graag de L1 Voedselbankactie. Rondom de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht van komende zaterdag doet Fortuna nog één keer een beroep op de vrijgevigheid van zijn supporters. Voor wie het kan missen: neem zaterdag minimaal één voedingsproduct mee dat lang houdbaar is. Meer mag ook natuurlijk!

Levensmiddelen
Fortuna Sittard speelt zaterdag thuis tegen Jong FC Utrecht, bij winst plaatst de ploeg van coach Sunday Oliseh zich voor de play offs. Er worden veel supporters verwacht in het stadion. De meegebrachte levensmiddelen kunnen worden ingeleverd bij één van de ingangen van het stadion. Vanwege de goede doelen-collecte afgelopen woensdag vindt de L1 Voedselbankactie aanstaande zaterdag plaats in ons stadion. Dat is buiten de actieperiode (die eigenlijk tot 21 december loopt), maar in samenwerking met L1 zorgt Fortuna Sittard ervoor dat de producten op tijd terecht komen bij de gezinnen en alleenstaanden die het financieel moeilijk hebben. Zo kunnen ook zij een fijne kerst vieren.

Producten
L1 en de Voedselbank hebben een lijst samengesteld van lang houdbare producten die gedoneerd kunnen worden: pasta, rijst, blikgroente, blikken vlees, houdbare zuivel in pakken, koffie/thee, aardappelpuree (pak), houdbaar broodbeleg, bakolie/olijfolie, vruchtensap in pak. Fortuna Sittard roept haar supporters en sponsoren op om massaal de L1 Voedselbankactie te steunen!

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • Stap 1. Maak je vriend(in) warm voor een seizoenkaart bij Fortuna Sittard. 🔥 Stap 2. Laat je vriend(in) een seizoe…
    21-May-2019
  • Maak jij al kans op vette prijzen? Voor elke supporter die jij vóór 1 juni 2019 aandraagt ontvang je een tip. D…
    21-May-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. sc Heerenveen 34 41
12. VVV-Venlo 34 41
13. PEC Zwolle 34 39
14. FC Emmen 34 38
15. Fortuna Sittard 34 34
16. Excelsior 34 33
17. De Graafschap 34 29
18. NAC Breda 34 23
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X