11OCT2018  FORTUNA SITTARD STADION GASTHEER VOOR BURGERTOP 2018

Op maandag 26 november 2018 vindt in (o.a.) het Fortuna Sittard Stadion de Burgertop Limburg 2018 plaats. De Burgertop is een initiatief van de Provinciale Staten om de betrokkenheid van de Limburgers bij de politieke besluitvorming te vergroten. Op drie verschillende locaties komen burgers bijeen om de agenda voor de toekomst te bepalen.

Tijdens de Burgertop komen een aantal thema's aan bod: Kwaliteit van leven, milieubewust ondernemen, de nieuwe overheid en een digitale sprong in de toekomst. Niet alleen kun je meepraten over de toekomst van onze provincie, ook kun je vragen stellen aan gouverneur Bovens.

Wil je deelnemen?
Je kunt je, samen met vele andere burgers, aanmelden voor één van de drie bijeenkomsten op 26 november 2018 (16.00 – 20.00 uur). Op deze manier kun je meepraten over de toekomst van onze provincie. Naast het Fortuna Sittard Stadion zijn er nog twee locaties: het Seacon Stadion De Koel en het Parkstad Limburg Stadion. Per bijeenkomst kunnen er 200 burgers deelnemen. Er zijn op dit moment nog maar enkele plekken vrij, dus wees er snel bij. Deelname aan de online raadpleging (klik hier) is hiervoor een vereiste.

Online raadpleging
Voorafgaand aan de Burgertop vindt er een online raadpleging plaats. De online raadpleging vormt de leidraad voor de onderwerpen die op 26 november behandeld worden. Als je de online raadpleging hebt ingevuld (klik hier om je in te schrijven), dan kun je je daarna direct aanmelden voor Burgertop Limburg. Na aanmelding ontvang je per e-mail een uitnodiging voor de online raadpleging.

Gastheer: Fortuna Facilities
Namens Fortuna Sittard treedt Fortuna Facilities op als gastheer van de Burgertop-bijeenkomst in ons stadion. Zij zorgen er die dag voor dat het de organisatoren en de deelnemers aan niets ontbreekt. Wil je meer weten over de mogelijkheden om ook met jouw bedrijf of organisatie een evenement te organiseren in het Fortuna Sittard Stadion? Neem dan vrijblijvend contact op met Fortuna Facilities via info@fortunafacilities.nl of 046-2402222.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X