07AUG2019  FORTUNA SITTARD PRESENTEERT TWEEDE HOOFDSPONSOR: HURKMANS GROEP

De Hurkmans Groep is de tweede partij die zich gedurende het seizoen 2019-2020 als hoofdsponsor heeft verbonden aan Fortuna Sittard. De in het Brabantse Someren gevestigde projectspecialist treedt daarmee toe tot het absolute topsegment van het zakelijke netwerk van Fortuna Sittard.

Door jarenlange ervaring en brede knowhow is Hurkmans Groep gepokt en gemazeld in de wereld van ondergrondse en bovengrondse infra- en grondwatertechnieken. De succesvolleBrabantse onderneming is gespecialiseerd in complexe projecten en beschikt over een aantal labels die het bedrijf een breed werkgebied verschaffen. Met Mart Geers Limburg, ooit geboren in Sanderbout, is er ook een Limburgse aftakking, die de aanleg van kabel- en leidingnetwerken als core business heeft. In 2019 viert de Hurkmans Groep het 60-jarig bestaan, hetgeen op grootse wijze gevierd wordt op 2 november in Veldhoven.

In de zomer van 2018 belandde Mart Geers, met projectleider Wim Noblesse als drijvende kracht, bij Fortuna Sittard. Na een feilloos verlopen seizoen in skybox 3.04 was de overeenkomst voor een tweede jaar snel in kannen en kruiken. Toen de kans zich aandiende om binnen een roulatiemodel de ultieme stap richting het hoofdsponsorschap te maken, werden ineens alle registers opengetrokken. “De relatie met Mart Geers en de Hurkmans Groep is vanaf het eerste moment uitstekend geweest”, legt commercieel manager Jiry Funke uit. “Wim is ontzettend gepassioneerd en de drive waarmee hij de skybox runt zie je maar zelden. Diezelfde passie, of nog beter gezegd: liefde, heeft hij ook voor de Hurkmans Groep en Mart Geers in het bijzonder. Die liefde vertaalt zich in het vol overgave uitdragen van het bedrijf waarvoor hij al 42 jaar actief is. Wij zijn er als Fortuna Sittard ontzettend trots op dat wij nu het vehicle mogen zijn dat de Hurkmans Groep en Mart Geers helpt met het vergroten van de naamsbekendheid in Nederland. In het laatste cluster van het seizoen zal de Hurkmans Groep als hoofdsponsor het Fortuna-shirt kleuren.”

“Het is hard met ons gegaan bij Fortuna Sittard”, lacht Noblesse. “Maar ja, als iets goed zit dan zit het goed hè. We voelen ons hier als een vis in het water en zowel onze Limburgse als Brabantse mensen hebben hier al menig mooi wedstrijdje beleefd. We vieren dit jaar ons 60-jarig jubileum en wat is er dan mooier dan de Hurkmans Groep en Mart Geers Limburg op deze manier onder de aandacht te brengen. Het wordt wederom een ontzettend mooi seizoen!”

Directeur Ivo Pfennings: “De snelheid waarmee een bedrijf als Hurkmans Groep/Mart Geers kan schakelen zegt enorm veel over de wendbaarheid van de organisatie. En dat zie je ook terug in het succes dat ze hebben in de bouwsector. Ik ken hen als een uiterst betrouwbare partner, waarmee je nooit voor verrassingen komt te staan. Een partij met een ongekende betrouwbaarheidsfactor. Ik ben trots dat een Brabantse onderneming kiest voor een Limburgse club. Extra mooi voor hen dat ze in vol ornaat op het shirt staan als PSV op bezoek komt in Sittard op 22 maart.”

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS