04SEP2019  FORTUNA SITTARD PAST VOORRANGSREGELING TOE BIJ TOPCLUBS EN DERBY

Fortuna Sittard ontvangt ook dit seizoen weer de traditionele topclubs in eigen huis met goedgevulde tribunes als garantie. Met ingang van het huidige seizoen is een voorrangsregeling van toepassing wanneer het gaat om de start van de verkoop van losse tickets voor o.a. deze topaffiches. Het Limburgse onderonsje tegen VVV-Venlo valt eveneens onder deze regeling.

Voor de online voorverkoop van tickets tegen VVV-Venlo en de topwedstrijden krijgen SeizoenClubCard-houders als eerste de kans om extra tickets aan te schaffen. Hierna krijgen ClubCard-houders de kans om zich te verzekeren van een ticket. Heb je geen SeizoenClubCard of een ClubCard? Dan ben je, indien een vrije verkoop van toepassing is, na de eerder genoemde categoriën aan de beurt.

In overleg met de lokale driehoek wordt een risicocategorie per wedstrijd vastgesteld (A, B of C). Met de restricties en regelgeving van de KNVB en de lokale driehoek wordt vastgesteld of er een (Seizoen)ClubCard-verplichting geldt en het maximaal aantal tickets per persoon.

ClubCard-verplichting
Het aanschaffen van een ClubCard kan uitsluitend via Mijn Fortuna en kost €10,00 voor 5 jaar. Het is een identiteitsbewijs c.q. registratie voor supporters van een voetbalclub (verplichting van de KNVB) die men nodig heeft om kaarten voor (risicovolle) voetbalwedstrijden te kunnen kopen. De gegevens van de supporter worden via de BVO geregistreerd in de KNVB database. Het is puur een registratie in de KNVB database dat jij Fortuna Sittard fan bent. Je krijgt dus geen fysieke kaart.

Voordat je doorgestuurd wordt naar het betaalscherm vragen we om een iDIN-check, met deze check wordt gecontroleerd of de door jouw ingevulde gegevens overeenkomen met de gegevens die bij jouw bank bekend zijn (naam, adres, geslacht en geboortedatum).

Krijg je de foutmelding dat je al geregistreerd staat bij een andere BVO?  Neem dan contact met de desbetreffende club op om je (Seizoen)ClubCard op te zeggen. Nadat de wijziging is doorgevoerd kun je de transactie afronden.

Dagverkoop
De dagverkoop aan de kassa op wedstrijddagen wordt gelimiteerd tot een aantal vakken. Beschikbare tickets:
Vakken:  C3, D2, E1, Z2H, Z2L, A en FRS.
Prijstypes: Volwassenen, jeugd t/m 18 jaar

Via Mijn Fortuna, zijn alle vakken en prijstypes op basis van beschikbaarheid te koop.

Bij bovengemiddelde belangstelling behoudt Fortuna Sittard het recht om de voorrangsregeling toe te passen op andere wedstrijden. Dit wordt ruim van tevoren gecommuniceerd via de officiële kanalen.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • Afgelopen in Tilburg. Jong verliest met 2-1 van de Brabanders.
    16-Sep-2019
  • Het is rust in Tilburg, waar Fortuna Sittard sterker voor de dag komt. Het scorebord toont een ander beeld. Antwoo…
    16-Sep-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. FC Emmen 6 3
17. Fortuna Sittard 5 2
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X