05DEC2017  FORTUNA SITTARD OPENT DEUREN CLUBHUIS IN WATERSLEY

Fortuna Sittard heeft afgelopen maandag de deuren van zijn clubhuis geopend bij het Watersley Sports & Talent Park. Het clubhuis is de afgelopen maanden flink verbouwd en het is nu gereed om 8 personen voor lange en/of korte termijn te laten verblijven.

"We zijn erg verheugd met het feit dat we een permanente oplossing hebben gevonden in de zoektocht naar de accommodatie behoeftes van de club" zo laat Isitan Gün, grootaandeelhouder van Fortuna Sittard, weten. "Niet alleen is Watersley voor ons een ideale locatie, maar deze deal is ook onderdeel van een grotere samenwerking tussen Fortuna Sittard en Watersley Sports & Talent Park. Het is een unieke sportlocatie waar menig topsport teams zoals Team Sunweb, de U.S.A. wielrenploeg en diverse topatleten in de wereld voor kiezen om te verblijven en om te trainen".

Fortuna Sittard is dan ook erg blij dat de accommodatie vanaf maandag te gebruiken is voor spelers en personeel van Fortuna Sittard. "Het clubhuis zal bemand worden door enkele internationale spelers van het eerste elftal, door spelers die op proef zijn bij Fortuna Sittard en door ander personeel van Fortuna Sittard mocht dit noodzakelijk zijn. Het is een eerste stap in een lang programma om ervoor te zorgen dat Fortuna Sitard zijn eigen topfaciliteiten in huis heeft voor zowel het eerste team als voor de Fortuna Sittard Academy".

FOTO'S

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
VR 30
03
Almere City FC - Fortuna Sittard
MA 02
04
Fortuna Sittard - Helmond Sport
VR 06
04
Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard
MA 09
04
RKC Waalwijk - Fortuna Sittard
VR 13
04
Fortuna Sittard - FC Den Bosch
VR 20
04
Jong FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZA 28
04
Fortuna Sittard - Jong PSV
         
STAND JUPILER LEAGUE
1. Jong Ajax 30 61
2. N.E.C. 31 61
3. Fortuna Sittard 31 59
4. Telstar 30 52
5. Jong PSV 31 51
6. FC Emmen 30 50
7. De Graafschap 31 46
8. FC Dordrecht 30 43
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS