19DEC2017  FORTUNA SITTARD NEEMT VIDIGAL OVER VAN ACADÉMICA

Fortuna Sittard neemt André Vidigal definitief over van het Portugese Académica de Coimbra. De Portugese jeugdinternational (19) werd sinds het begin van seizoen 2017/2018 gehuurd met de optie tot koop. De Sittardenaren lichten deze optie nu.

“We zijn hartstikke blij dat we een groot talent als André hebben kunnen overnemen van Académica”, stelt voorzitter Isitan Gün. “Hij heeft op het veld al veel mooie dingen voor Fortuna laten zien en ook in Portugal Onder 20 heeft hij zich al meermaals weten te onderscheiden. Hij heeft zich bij ons in korte tijd prima weten aan te passen, zowel aan het team als aan de club. Wij zijn dan ook verheugd met het feit dat Fortuna André aan zich heeft weten te binden. We heten hem nogmaals welkom binnen de Fortuna-familie en kijken uit naar een succesvolle toekomst met André.”

Vidigal wil het vertrouwen dat de club hem geeft terugbetalen: “We hebben echt de beste fans in de league. Ze blijven ons altijd steunen. Ik zal altijd vechten voor de eer van deze prachtige club”

Vidigal genoot zijn jeugdopleiding bij O Elvas C.A.D en Académica de Coimbra. Bij Académica kwam hij tot zes wedstrijden in de hoofdmacht alvorens hij verhuurd werd aan Fortuna Sittard. Daarnaast komt hij sinds 2016 uit voor de vertegenwoordigende jeugdelftallen van Portugal.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SUN 04
08
AZ - Fortuna Sittard
SUN 11
08
Fortuna Sittard - Heracles Almelo
SUN 18
08
Fortuna Sittard - Willem II
SAT 31
08
sc Heerenveen - Fortuna Sittard
SUN 15
09
Fortuna Sittard - FC Twente
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X