03MAY2019  FORTUNA SITTARD LANCEERT UNIEKE WHATSAPP-SERVICE

Innovatie staat bij Fortuna Sittard hoog in het vaandel. En dat blijkt maar weer eens, want de club heeft opnieuw een manier gevonden om op een innovatieve manier service te bieden aan zijn supporters. Fortuna Sittard biedt jou en je medesupporters vanaf vandaag namelijk exclusieve content aan via WhatsApp. Daarmee zijn we de eerste club in Nederland!

Exclusieve content, uniek in Nederland
Met het introduceren van onze WhatsApp-service heeft Fortuna Sittard een communicatietool die op dit moment uniek is in het Nederlandse voetbal. Wij zijn namelijk de eerste club die WhatsApp gaat gebruiken om de Fan Engagement van zijn supporters te verhogen.

Met deze tool voorzien wij jou en je medesupporter op een zeer laagdrempelige manier van belangrijke en exclusieve content over jouw club. En in de juiste frequentie natuurlijk. Want willen niet dat het voor jou aanvoelt als spam. Meld je dus snel aan voor deze unieke service en ben altijd als eerste op de hoogte van het belangrijkste nieuws over jouw favoriete club.

Meld je aan! 
Wil jij je aanmelden voor de Fortuna Sittard WhatsApp-service? Klik dan HIER en volg de instructies. Zodra je het aanmeldingproces volledig hebt doorlopen, ben je klaar om onze unieke Fortuna Sittard WhatsApp-service te gebruiken. Je kunt het aanmeldproces zowel op je telefoon als je PC voltooien. Belangrijk om te weten: onze WhatsApp-service is een zogeheten noreply-service. Er wordt dus niet gereageerd op vragen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met jouw aanmeldingsgegevens.

#SamenNaoVeure

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS