22FEB2018  FORTUNA SITTARD LANCEERT PLATFORM 'MIJN FORTUNA'

Mijn Fortuna is een digitaal platform dat voor supporters als centraal punt zal fungeren om diensten van Fortuna Sittard te kunnen aanschaffen. Het platform is een geweldige ontwikkeling voor de club, waarmee het inzet op de steeds verder toenemende digitalisering van de maatschappij. 

Het platform Mijn Fortuna (klik HIER) dat vanaf vandaag operationeel is, is in samenwerking met Stadia Connect ontwikkelt. Vanaf Mijn Fortuna kunnen supporters tickets, parkeerkaarten, seizoenkaarten, merchandise artikelen en straks ook de nieuwe betaalpas aanschaffen. Een enorme verbetering in de service voor onze supporters.

De functionaliteiten op Mijn Fortuna zullen steeds verder worden uitgebreid. In deze eerste versie is MijnFortuna allleen nog te gebruiken voor het aanmaken van een profiel en voor het aanschaffen van tickets en parkeerkaarten. De komende weken zullen de merchandise artikelen en de Fan Experience klassenementen worden toegevoegd. De functionaliteiten van Mijn Fortuna zullen op zeer korte termijn ook aan de Fortuna Sittard App worden toegevoegd. 

Naast het digitale platform zal er vanaf volgend seizoen ook een nieuwe betaalpas worden geïntroduceerd, de Fortuna digicard. Deze kaart gaat functioneren als toegangsbewijs, seizoenkaart en als betaalpas bij de caterpunten. Vanaf Mijn Fortuna kunt u te zijner tijd de kaart aanvragen en tevens ook het saldo opwaarderen.

Wilt u een start maken met het platform Mijn Fortuna, klik dan HIER.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
VR 01
03
AZ - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
8. sc Heerenveen 16 20
9. VVV-Venlo 16 20
10. Fortuna Sittard 16 19
11. ADO Den Haag 16 19
12. FC Emmen 16 17
13. Willem II 16 16
14. Excelsior 16 16
15. PEC Zwolle 16 15
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS