22FEB2018  FORTUNA SITTARD LANCEERT PLATFORM 'MIJN FORTUNA'

Mijn Fortuna is een digitaal platform dat voor supporters als centraal punt zal fungeren om diensten van Fortuna Sittard te kunnen aanschaffen. Het platform is een geweldige ontwikkeling voor de club, waarmee het inzet op de steeds verder toenemende digitalisering van de maatschappij. 

Het platform Mijn Fortuna (klik HIER) dat vanaf vandaag operationeel is, is in samenwerking met Stadia Connect ontwikkelt. Vanaf Mijn Fortuna kunnen supporters tickets, parkeerkaarten, seizoenkaarten, merchandise artikelen en straks ook de nieuwe betaalpas aanschaffen. Een enorme verbetering in de service voor onze supporters.

De functionaliteiten op Mijn Fortuna zullen steeds verder worden uitgebreid. In deze eerste versie is MijnFortuna allleen nog te gebruiken voor het aanmaken van een profiel en voor het aanschaffen van tickets en parkeerkaarten. De komende weken zullen de merchandise artikelen en de Fan Experience klassenementen worden toegevoegd. De functionaliteiten van Mijn Fortuna zullen op zeer korte termijn ook aan de Fortuna Sittard App worden toegevoegd. 

Naast het digitale platform zal er vanaf volgend seizoen ook een nieuwe betaalpas worden geïntroduceerd, de Fortuna digicard. Deze kaart gaat functioneren als toegangsbewijs, seizoenkaart en als betaalpas bij de caterpunten. Vanaf Mijn Fortuna kunt u te zijner tijd de kaart aanvragen en tevens ook het saldo opwaarderen.

Wilt u een start maken met het platform Mijn Fortuna, klik dan HIER.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 28
04
Fortuna Sittard - Feyenoord
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS