22APR2018  FORTUNA SITTARD FIFA18 TOERNOOI

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Het eerste officiële Fortuna Sittard FIFA 18 toernooi werd georganiseerd door GamePros, Fortuna SC, JZ  Design & Fortuna Sittard. Het toernooi was binnen enkele dagen uitverkocht en de 100 deelnemers maakte er een gezellige, maar vooral ook spannende dag van. Uiteindelijk werd de eerste editite gewonnen door Keyanu Schiffelers.

Voor een hoop deelnemers was het een korte nacht geweest, gezien de uitwedstrijd bij Jong FC Utrecht. Echter ontbrak het bij de deelnemers en de aanwezige spelers niet aan fanatisme. Voor de deelnemers werd dit mede veroorzaakt door de prachtige prijzen die op het spel stonden. Hiervoor willen wij Cheetah Bikes, Football Gear & Slastik hartelijk bedanken. Verder zorgde de sponsoren Ron Salvino Grindvloeren en Fortuna Facilities ervoor dat geen enkele deelnemer met lege handen naar huis ging. 

Ook had onze eigen Kai Heerings een eigen JZ design area. Hier konden alle toeschouwers een potje tegen elkaar spelen. Met zijn JZ design boxen heeft hij een prachtig product voor alle game liefhebbers. Dus ook een speciaal dankwoord voor de mensen vam JZ design.

Om circa half 6 werden de halve finales gespeeld en uitgezonden op groot scherm. Hier werd bij iedere wedstrijd live commentaar gegeven om de wedstrijd nog spannender te maken. Uiteindelijk werd de finale omstreeks 18.30 uur beslist en stonden de volgende personen in de top vier:
1. Keyanu Schiffelers;
2. Tom van Geffen;
3. Leeroy de Bruin;
4. Cas Dols.

Wij willen alle prijswinnaars feciliteren en de top 6 erop attent maken dat zij tot de kandidatenlijst behoren voor de zoektocht naar een eventuele e-sporter van Fortuna Sittard. Verder wil Fortuna alle vrijwilligers bedanken voor de hulp en uiteraard een extra dankwoord richting GamePros en Fortuna SC voor de organisatie van dit geslaagde evenement. 

FOTO'S

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 28
04
Fortuna Sittard - Feyenoord
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS