06SEP2017  FORTUNA SITTARD – FC VOLENDAM: BESTEL JE TICKETS VOORDELIG ONLINE

Na drie wedstrijden en twee overwinningen staat Fortuna met zes punten op een mooie vijfde plaats. Beide overwinningen werden behaald in eigen huis. De eerstvolgende thuiswedstrijd spelen we op 15 september tegen FC Volendam. Die wil je niet missen! Wil je jezelf wachtrijen besparen én een korting meepakken? Koop je tickets dan nu alvast online.

Voordelig en gemakkelijk
Sinds het begin van dit seizoen is het mogelijk om niet alleen je seizoenkaart, maar ook losse tickets online te bestellen. Zo voorkom je dat je op de wedstrijddag moet wachten voor de kassa én pak je meteen een korting mee van 1 euro per ticket. En dat gemakkelijk en comfortabel vanuit je luie stoel. 

Hoe werkt het?
Of je nu voor het eerst online je tickets koopt of je staat al geregistreerd staat in ons ticketingsysteem: alle informatie die je nodig hebt vind je hier. Met ons stappenplan begeleiden wij je eenvoudig door het aankoopproces. Print daarna je ticket en neem het mee naar het stadion. Je mag je e-ticket natuurlijk ook tonen op het scherm van je smartphone. Wil je graag onder het stadion parkeren? Bestel dan ook meteen je parkeerkaart online. Mocht het onverhoopt niet lukken of heb je vragen, bel dan naar 046-4113440 of mail naar tickets@fortunasittard.nl. Wij helpen je graag!

Voor wie zijn tickets aan de kassa wil kopen: de stadionkassa’s zijn op de wedstrijddag geopend vanaf 18.00 uur. Kinderen tot en met 5 jaar mogen gratis mee op vertoon van een geldig ID en hebben geen ticket nodig.

Wij begroeten jou en je vrienden graag (weer) in het Fortuna Sittard Stadion op 15 september. Tot dan!

@FORTUNASITTARD
  • 🌱 Gisteren was bikkelen: ▪️ De kapotte veldverwarming werd naar buiten gebracht. ▪️ De eerste vrachten met nieuw…
    20-jun-2018
  • 🌱 Het goede antwoord was... 3️⃣4️⃣ kilometer aan leidingen! Vandaag is er begonnen met het verwijderen van de kap…
    18-jun-2018
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND JUPILER LEAGUE
1. Jong Ajax 38 79
2. Fortuna Sittard 38 78
3. N.E.C. 38 74
4. De Graafschap 38 65
5. Jong PSV 38 64
6. Telstar 38 61
7. FC Emmen 38 58
8. SC Cambuur 38 58
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS