07JUN2019  FORTUNA SITTARD EN FYSIOSITTARD CONTINUEREN PRETTIGE SAMENWERKING

Fortuna Sittard en Fysiosittard continueren de samenwerking in het seizoen 2019-2020. Hierdoor kunnen zowel de selectie- als jeugdspelers van de club wederom genieten van de best mogelijke en deskundige zorg.

Fysiosittard zal aanwezig zijn op alle momenten dat het eerste elftal traint of wedstrijden speelt. Het zal als aanspreekpunt fungeren voor spelers met lichamelijke klachten en blessures. Ook alle jeugdspelers kunnen op vaste inloopspreekuren terecht voor advies of een behandeling. Jeroen Dieteren, hoofd van de medische staf, is content met de verlengde samenwerking: ''We zijn inmiddels al een paar jaar actief bij de club en dat bevalt enorm goed. Na de promotie in 2018 en de handhaving van dit seizoen, kijken wij uit naar nieuwe uitdagingen in wederom een mooi jaar Eredivisie.''

Ook algemeen directeur Ivo Pfennings is verheugd weer gebruik te kunnen maken van de diensten van Jeroen en zijn collega’s: ''Als club wil je de best mogelijke zorg voor je spelers. Bij Fysiosittard zijn wij in goede en vertrouwde handen, dat heeft het verleden bewezen. Ik ben dan ook blij dat we onze samenwerking voortzetten.''

Fysiosittard heeft twee vestigingen in Sittard: aan de Henri Weltersstraat 72 en de Dr Philipsstraat 2B. Contact opnemen kan via info@fysiosittard.nl en 046-4513965.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X