15AUG2019  FORTUNA SITTARD EN ECV ZETTEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING VOORT

In de komende seizoenen wordt Fortuna Sittard op esport gebied opnieuw begeleid door ECV esports. Na een succesvol eerste seizoen zijn beide partijen tot een nieuwe overeenkomst gekomen. ECV esports zal de club de komende drie seizoenen bijstaan en begeleiden binnen de eDivisie.

De eerste e-sporter van de club, Renzo Oemrawsingh, kwam uit de koker van ECV esports. Na zijn eerste seizoen kan Renzo rekenen op de nodige interesse en is het nog maar de vraag of hij ook komend seizoen de clubkleuren van Fortuna Sittard verdedigt in FIFA20. ECV esports zal als partner waarborgen dat er te allen tijde een e-sporter van hoog niveau Fortuna Sittard zal vertegenwoordigd in de eDivisie.

Nick Verheijen, verantwoordelijk voor de marketing bij Fortuna Sittard, is tevreden met de nieuwe overeenkomst: “We hebben afgelopen seizoen samen met ECV een start gemaakt aan het esports project binnen Fortuna Sittard. ECV heeft ons hier op een zeer prettige en positieve manier in ondersteund, vandaar dat wij de samenwerking graag voor een lange periode wilde verlengen. Wij zien de mogelijkheden binnen de esports wereld en we willen hier het volgende seizoen stappen in maken. Binnen de club zijn wij ervan overtuigd dat we dit met ECV het beste kunnen bereiken.”

“Mede door het netwerk van ECV Esports hebben wij het afgelopen seizoen o.a. een schitterende Esportsroom kunnen realiseren in ons stadion. Buiten het feit dat zij gewoon een prettige partner zijn, zit er nog veel meer potentie in onze samenwerking. Het doel is om de komende periode nog intensiever met elkaar op te trekken.,” aldus Jesse Smedts, marketing- en salesmedewerker binnen de club.

Jim Lehmann, mede-eigenaar ECV esports, is eveneens verheugd met het verlengen van de samenwerking. “Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg trots ben dat we de komende drie jaar wederom gaan samenwerken met Fortuna Sittard. Ik wil de club bedanken voor het vertrouwen wat we samen hebben opgebouwd in het afgelopen jaar. Nick Verheijen en Jesse Smedts bedankt ik hierbij tevens voor een open en positieve samenwerking in het afgelopen jaar, op naar drie nieuwe mooie jaren!”

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • Afgelopen in Tilburg. Jong verliest met 2-1 van de Brabanders.
    16-Sep-2019
  • Het is rust in Tilburg, waar Fortuna Sittard sterker voor de dag komt. Het scorebord toont een ander beeld. Antwoo…
    16-Sep-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. FC Emmen 6 3
17. Fortuna Sittard 5 2
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X