26JUL2019  FORTUNA SITTARD BETAALKAART

Niet meer in de rij voor consumptiemunten. Vanaf zaterdag 27 juli 2019 kan er gebruik gemaakt worden van de Fortuna Sittard Betaalkaart om je consumpties in het Fortuna Sittard Stadion snel en eenvoudig af te rekenen. Vanaf 28 september zullen consumptiemunten niet meer geldig zijn. Lees hieronder hoe je jouw betaalkaart scoort.

Seizoenkaarthouders
Voor seizoenkaarthouders die hun kaart reeds hebben opgehaald zit deze functie bij de kaart inbegrepen. Met andere woorden; seizoenkaarten kunnen gebruikt worden als betaalkaart.

Borg
Supporters die niet over een seizoenkaart beschikken kunnen hun betaalkaart ophalen bij een van de servicepunten in het stadion, de plek waar je voorheen consumptiemunten kocht. De betaalkaart is gratis maar wel wordt er een borg van € 2,50 gevraagd. 

Opwaarderen
Op de Open Dag en op wedstrijddagen kun je je betaalkaart via een contante of PIN transactie opwaarderen bij één van de servicepunten. Deze servicepunten zijn gelegen op de plekken waar je voorheen de consumptiemunten kocht in het stadion. Onze vrijwilligers helpen je graag bij het opwaarderen.

Online opwaarderen vanaf 11 augustus
Vanaf 11 augustus 2019 is het ook mogelijk om online je betaalkaart op te waarderen. Log in op mijn.fortunasittard.nl of via de MijnFortuna-app en ervaar het ultieme gemaak van onze online services:

  •  Betaalkaart opwaarderen
  •  Blokkeren bij diefstal of verlies
  •  Restitutie aanvragen
  •  Saldo checken en transacties inzien

Let op: om van de online functionaliteiten van de betaalkaart gebruik te kunnen maken, moet deze eerst geregistreerd worden.

QR-code
De QR-code op de kaart kun je scannen om je saldo vanaf je mobiele telefoon te checken. Dit kan met iedere app waarmee je QR codes kunt scannen.

Consumptiemunten
Consumptiemunten kun je nog tot en met de wedstrijd Fortuna Sittard – Sparta Rotterdam (28 september 2019) gebruiken om mee te betalen in de horeca.

Restitutie mogelijk?
Indien je geen gebruik meer wenst te maken van jouw betaalkaart, kun je de kaart iedere woensdag na een thuiswedstrijd (tussen 11:00 en 13:00 uur) inleveren bij de receptie in het stadion waar je de borg en max. € 10,00 resterend tegoed terugkrijgt. Via MijnFortuna is het ook mogelijk om zelf geld terug te storten, dit is alleen mogelijk na registratie (dus na 11 augustus).

Hoe werkt een bestelling?
Je betaalt door jouw betaalkaart op de kaartlezer bij onze horecapunten te leggen. Daarna doe je jouw bestelling.

De Fortuna Sittard Betaalkaart is geldig tot 12 maanden na je laatste betaling of opwaardering. Is je betaalkaart gekoppeld aan een persoonlijk account? Deel je CVC code dan nooit met iemand anders.

Vragen over de betaalkaart?
Voor vragen stuur je een mail naar info@bijsecc.nl of bel je met 046 240 22 22

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS