27JUL2018  FORTUNA SITTARD BESTRIJDT EXTERNE VERKOOP MERCHANDISE

Fortuna Sittard gaat hard optreden tegen externe partijen die Fortuna Sittard merchandise verkopen. De afgelopen maanden is gebleken dat Fortuna Sittard weer populair is en hier willen derde partijen van profiteren, dit ten koste van Fortuna Sittard. Fortuna Sittard waarschuwt echter dat het juridische stappen zal ondernemen tegen deze inbreuk op haar beschermde woord- en beeldmerken.

Een voorbeeld hiervan is de sommatie die Fortuna Sittard heeft uitgebracht aan een derde partij die zich schuldig maakte aan het verkopen en weggeven van Fortuna T-shirts, nadat het een waarschuwing had ontvangen van de club deze handelwijze te staken. De zaak is uiteindelijk door tussenkomst van de jurist van Fortuna Sittard afgehandeld en deze partij heeft haar excuses aangeboden. In het kader van de bereikte regeling zal een donatie van €500,- aan de jeugdopleiding van Fortuna Sittard worden gedaan.

De club wil dit soort zaken in de toekomst graag voorkomen en roept externe partijen op om geen inbreuk meer te maken op de beschermde woord- en beeldmerken van Fortuna Sittard. De club zal hier direct stappen tegen ondernemen. De club hoopt hiermee een duidelijk signaal af te geven, zodat het in de toekomst niet meer tegen deze problemen aanloopt. 

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS