17APR2018  FORTUNA SITTARD ACADEMY REIST MEE NAAR JONG FC UTRECHT

Spelen voor het eerste elftal, dat is het ultieme doel voor elke speler van de Fortuna Sittard Academy. Op dit moment laten spelers als Perr Schuurs en Clint Essers zien dat die droom zeker uit kan komen. Wat is er dan mooier om als jeugdspeler het eerste elftal aan het werk te zien in de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht? Het is één van de twee resterende finales in de ongekend spannende race om het kampioenschap en/of directe promotie. 

Handen ineen
Met hulp van een aantal partijen reist de gehele Fortuna Sittard Academy af naar Utrecht om het vlaggenschip van onze club naar de overwinning te juichen. Met dank aan een gulle gever (hij doneert de kaarten), de sponsorcommissie van de Fortuna Sittard Academy (zij sponsoren de busreis) en Kupers Weert (zij leveren de busreis voor een vriendenprijs) reizen zo'n 150 jeugdspelers en 30 stafleden het eerste elftal per bus achterna. Vanaf de hoofdtribune zullen zij 'en masse' de jongens van hoofdtrainer en Hoofd Jeugdopleiding Claudio Braga en assisent-trainer Kevin Hofland verbaal ondersteunen op weg naar directe promotie naar de Eredivisie. En dat zou, afhankelijk van de resultaten op de andere velden, aanstaande vrijdag zomaar al een feit kunnen zijn.

Wil jij ook mee?
Gelukkig staan onze Academy-spelers er absoluut niet alleen in stadion De Galgenwaard. Op dit moment hebben ruim 900 (!) suppporters zich al ingeschreven voor de verplichte buscombi van het Fortuna Supporter Collectief. Vanavond vindt er een derde en laatste inschrijfmogelijkheid plaats voor de resterende kaarten (capaciteit uitvak: 1200). Heb je nog geen kaart voor het uitvak en wil jij, net als onze Academy-spelers, deze wedstrijd niet missen? Zorg dan dat je vanavond tussen 20.00 en 21.00 uur aanwezig bent in het Supportershome (voorzijde stadion). En als je er dan toch bent, bezoek dan meteen even onze fanshop (rechts naast hoofdingang) die speciaal voor deze gelegenheid geopend is van 19.30 tot 21.00 uur.

Voor wie ook meteen zijn/haar kaarten voor de thuiswedstrijd tegen Jong PSV wil bemachtigen geldt dan haast geboden is. In de online voorverkoop vliegen de kaarten de deur uit. Loop geen risico en bestel je ticket(s) alvast snel online of via de Fortuna Sittard App!

@FORTUNASITTARD
  • 📆 Zaterdag 23 februari staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma thuis tegen SC Heerenveen. 💪 De j…
    18-feb-2019
  • EINDSTAND | Jong Fortuna Sittard gaat met 6-0 onderuit tegen een sterk FC Emmen. De wedstrijd werd uitgespeeld met…
    18-feb-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
ZO 03
03
AZ - Fortuna Sittard
ZO 10
03
Ajax - Fortuna Sittard
VR 15
03
Fortuna Sittard - FC Emmen
ZA 30
03
Willem II - Fortuna Sittard
WO 03
04
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
ZO 07
04
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
ZA 13
04
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
STAND EREDIVISIE
9. FC Groningen 22 27
10. ADO Den Haag 22 27
11. Fortuna Sittard 22 26
12. Willem II 22 25
13. PEC Zwolle 22 25
14. Excelsior 22 25
15. sc Heerenveen 22 24
16. FC Emmen 22 24
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS