25MAY2019  FORTUNA MUSEUM OFFICIEEL GEOPEND

De afgelopen maanden hebben vele vrijwilligers van Stichting Fortuna Museum ontzettend veel werk gestoken in de realisatie van het Fortuna Museum. En het resultaat mag er zijn! Vandaag was het dan eindelijk zover, de opening van een prachtig interactief museum dat interessant is voor jong én oud. Een plek waar de historie van 's lands eerste profclub tot leven komt. En daar zijn wij als club enorm trots op.

Na de officiele plichtplegingen zwaaiden de deuren van het museum voor het eerst open voor de genodigden. Het bestuur van Stichting Fortuna Museum en alle mensen die een bijdrage hebben geleverd mochten terecht blij en trots zijn op eindresultaat. De bezoekers lieten duidelijk merken onder de indruk te zijn van het Fortuna Museum. Ook algemeen directeur Ivo Pfennings was erg onder de indruk: ‘’Het Fortuna Museum is ontzettend mooi geworden. En daar zijn wij erg trots op. Het is een plek waar de geschiedenis van Fortuna Sittard en zijn voorgangers echt tot leven komt.’’

Speciale ledenavond Fortuna Supporters Collectief
Leden van supportersvereniging Fortuna Supporters Collectief kunnen het Fortuna Museum zondag 26 mei exclusief bezoeken tijdens de speciale ledenavond. Wil je komen, heel graag! Zorg wel dat je je ledenpas bij de hand hebt. 

Reguliere openingstijden
Op woensdag 29 mei 2019 gaan de deuren van het Fortuna Museum voor het eerst voor iedereen open. Je vindt het museum op de eerste verdieping van het Fortuna Sitttard Stadion aan de Milaanstraat 120. Elke woensdag van 10.00 tot 16.00 uur én iedere 1e en 3e zaterdag van de maand tussen 10.00 en 13.00 uur kun je er terecht om op interactieve wijze ondergedompeld te worden in het verleden van Fortuna Sittard en zijn voorgangers.

Het Fortuna museum biedt plaats aan circa 50 bezoekers per rondleiding. Wie alles wil beleven en alles in zich op wil laten nemen moet rekenen op één uur tot anderhalf uur per rondleiding. Uiteraard bepaal je zelf je eigen tempo

Toegangsprijzen
De toegangsprijs voor volwassen (18 jaar er ouder) bedraagt €5. Kinderen van 6 jaar t/m 17 jaar betalen slechts € 3,00. Kinderen jonger dan 6 jaar krijgen gratis toegang mits onder begeleiding van een volwassene. Pinnen mag!

Laat je verrassen en beleef het prachtige en roemrijke verleden van Fortuna’54, Sittardia en Fortuna Sittard in het Fortuna Museum! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met het Fortuna Museum via hun Facebook-pagina of per e-mail via info@fortunamuseum.nl.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS