05DEC2018  FORTUNA FAN CD VOOR KIKA TE KOOP IN FANSHOP

De Fortuna Fan cd "Gebaore & Getaoge" is vanaf vrijdag 7 december voor slechts €5,- te koop. Deze prachtige cd is het resultaat van de geheel belangeloze inzet van diverse lokale artiesten, sponsoren en Fortuna-fans. De opbrengst van de cd gaat in zijn geheel naar Kika! Een prachtig cadeau voor de feestdagen voor jezelf, vrienden of familie.

Het gaat Fortuna Sittard en haar fans het laatste jaar voor de wind. Toch weten de fans als geen ander dat er ook moeilijke periodes zijn in het leven. Nu het de club voorspoedig gaat willen de trouwe fans -verenigd in het Fortuna Supporters Collectief- tijdens de feestdagen hoop bieden aan de kinderen in Nederland die de ziekte kanker hebben. Hoe mooi is het dan ook dat de fanatieke fans van Fortuna Sittard met steun van Fortuna Sittard, sponsoren en sympathisanten de handen in elkaar hebben geslagen en een eigen “Street-wise” Fortuna Fan cd en videoclip hebben uitgebracht. De opbrengst komt geheel ten goede aan Kika, het kinderkankerfonds dat kinderen hoop en een kans op een betere toekomst geeft.

Fortuna Fan cd: “Gebaore & Getaoge”
De (letterlijk) kleurrijke cd is een ode aan Fortuna Sittard en haar fans. De cd bevat ook een prachtig inlegboekje met alle songteksten, zodat meezingen een stuk makkelijker wordt. De cd bevat een zevental in een geel groen hesje gestoken nummers, waaronder de stadionklassieker "Gebaore & Getaoge" en het clublied "Nao Veure". Vier regionale zangers hebben gratis een bijdrage geleverd aan deze unieke cd. 


Te koop in de fanshop
De cd is vanaf vrijdag 7 december in de fanshop te koop. De prijs van de cd bedraagt slechts €5,-. Betaling is alleen contant mogelijk. In verband met de mogelijke drukte raden we iedereen aan om op tijd te komen. Na afloop van de wedstrijd is de cd ook in het supportershome te koop. Red je het vrijdag niet, dan volgt op zondag 9 december een herkansing. De fanshop is dan geopend tussen 10.00-17.00 uur.

Help Kika
Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Momenteel geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Kika’s doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. Kika werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. De fans van Fortuna Sittard helpen daar graag aan mee door geld op te halen voor dit goede doel via de unieke Fortuna Fan cd.

Fortuna Sittard ondersteunt dit sympathieke initiatief van zijn fans natuurlijk van ganser harte en hoopt dan ook op een grote opbrengst voor Kika!

#SamenNaoVeure voor Kika!

Bron: www.FortunaSC.nl

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS